Nordicon lanserar en ny tracking-tjänst! (Sweden)

MOST – Ny Nordicon-produkt för att följa ditt gods under transport

Under många år har Nordicon erbjudit sina kunder en ”Track&Trace” tjänst – Event chain där vi rapporterar olika status under transport både för export och import.
Vi är nu stolta över att kunna erbjuda en ny fantastisk tilläggstjänst i form av MOST (Mobility Sensory Technology) som följer ditt gods under hela transporten. Denna enhet appliceras på godset och kan sedan följas på vår portal My Nordicon.

MOST är mycket mer än bara en ”tracker”, då den även mäter temperatur, luftfuktighet, ljus och stötar. Samtliga värden kan följas i realtid under transporten så länge det finns kontakt med ett GSM-nät. Även om kontakten skulle brytas, t ex. ute till havs, så lagras all information som sedan laddas upp så fort kontakten återupptas. MOST-enheten har kapacitet på 100 dagar och kan därefter återanvändas efter uppladdning likt en mobiltelefon, i många år.

Som exklusiv agent för MOST inom transportbranschen kan vi nu erbjuda denna enhet enligt följande:
• Som en tilläggstjänst till din LCL-exportskeppning hos Nordicon för Sek 750,-/st. Enheten appliceras på godset av oss på vår terminal och kan sedan följas på vår hemsida under ”My Nordicon”.
• I er egen verksamhet för Sek 650,-/st. Dessa enheter erbjuds endast som ett paket om minimum 10 enheter. Möjligt att köpa enstaka enheter som prov.

I steg ett erbjuder vi denna tilläggstjänst i Nordicons exporttrafik, under hösten startar vi denna tjänst även i vår importtrafik.

Produkten i sig är unik på marknaden. Dels för att den har fem olika funktioner, men också på grund av den höga kapaciteten. MOST hjälper varuägare att få information om var godset befinner sig samt när det utsatts för någon form av påverkan som inte är önskvärd. Denna information kan naturligtvis vara till stor hjälp i ett eventuellt försäkringsärende eller för att vidta åtgärder och förhindra liknade problem framöver.

Om detta låter intressant för dig och dina kunder, kontakta vår försäljningsavdelning sales@nordic-on.com för frågor eller för att beställa enheter till er övriga verksamhet, eller boka i samband med Nordicons LCL-export till exportbokning@nordic-on.com

Titta på MOST-filmen här för att få ännu mer information och förståelse för MOST-enhetens unika egenskaper, och hur den kan hjälpa er i er verksamhet.