Nordicon News 18.10.2019 – HUST -tiimin seikkailu Australiassa jatkuu

BRIDGESTONE WORLD SOLAR CHALLENGE 2019

Kuten aiemmin kerroimme, on ympäristösankarimme HUST (Halmstad University Solar Team) laivannut aurinkokennoautonsa Nordiconin kuljetuspalvelulla Australiaan. Lasti saapui perille aikataulussa ja purku sujui sutjakkaasti agenttimme Globelinkin toimesta. He auttoivat myös muissa muodollisuuksissa Darwiniin saapumisen yhteydessä.

HUST -tiimi työskenteli ahkerasti auton asennuksen ja muiden valmisteluiden parissa ennen lähtöä. Kaikki sujui aluksi suunnitellusti, mutta hieman ennen lähtöä ilmeni ongelma auton akun kanssa ja useiden akun herättely-yritysten jälkeen he saattoivat valitettavasti vain todeta, että akkua ei pystytty enää pelastamaan. Englannin joukkue onneksi pelasti tilanteen lainaamalla HUST -tiimille omaa vara-akkuaan ja he saivat auton valmiiksi juuri ennen katsastusta. Auto läpäisi katsastuksen ja HUST sai lähtöpaikan lunastettua.

Lähtö tapahtui 13. lokakuuta Darwinista ja auto kulkee nyt Australian mantereen yli. Pidämme peukalot pystyssä, jotta jatkokisa sujuu hyvin ja että seuraavan kerran raportoidessamme Bridgestone World Solar Challenge -kisasta HUST olisi saapunut maaliin Adelaidessa.

Hyvä HUST!

Lisätietoa HUST -tiimistä löydät myös osoitteesta www.husolarteam.com

Seuraa meitä:
LinkedIn
#nordiconcares
#nordiconhustproject