News / Direkteservice indenfor co-load verdenen
24
Mar
24
Mar

Direkteservice indenfor co-load verdenen

Betydningen af direkteservice

Hos Nordicon bruger vi ofte koncepter som “Vi tilbyder direkte service til”. Selvindlysende koncepter for os som
co-loadere, men måske ikke enkelt og overskueligt for alle i branchen. Derfor, er det vist på tide at vi præciserer meningen med dette koncept i Nordicon regi.

Direkteservice = ubrudt container hele vejen

Direkteservice betyder, at Nordicon lukker en container i lastehavnen og først åbner den ved ankomst til destinationshavnen. Booking af LCL i en direkte service hos Nordicon betyder ingen omlastning af varer, at containeren først går med feederbåd til kontinentet, hvor den lastes på et moderskib er en teknisk detalje, men containeren er ikke åbnet og lasten i beholderen er ikke blevet rørt.

For eksempel læsser vi en container i Singapore, der skal til Danmark, lukker vi dørene i Singapore og åbner dem først i Danmark. Dét er en direkte service; i en co-loaders øjne.

Nordicon er markedsleder med flest direkte co-loads

Nordicon IMPORT tilbyder direkte service fra hele 70 havne til Norden, på ugentlig basis.

En vigtig detalje er, at Nordicon med sin position på markedet har gods nok til at laste til hele 4 havne i Norden.

Fra Shanghai læsser vi f.eks. hver uge direkte til Gøteborg, Helsinki, Oslo og Aarhus. Så har vi pludselig 4 direkte havne, det samme gælder Hong Kong, Singapore, New York, Nhava Sheva og en række andre større hub-havne.

Dette giver en hurtigere og mere sikker transport, uden omlæsning i fx Hamborg for videre transport til Aarhus eller København.

Nordicon EXPORT laster pt. alt gods via Hamborg, men arbejder på højtryk for at oparbejde direkte og derved hurtigere services fra Danmark.

Vi håber ikke det blev for teknisk, men at du lærte noget om betydningen af ​​direkte service i co-load verdenen. Det er en væsentlig del af en gennemsigtig, stabil og effektiv transportkæde og gør Nordicon til det oplagte valg for dit LCL gods.

Kontakt os, så fortæller vi gerne mere!

Import: importdenmark@nordic-on.com

Export: exportdenmark@nordic-on.com