News / Nordicon’s service til/fra Kina – Seneste status COVID-19
06
Mar
06
Mar

Nordicon’s service til/fra Kina – Seneste status COVID-19

Coronavirussen – COVID-19

Nu er det lidt over en måned, siden vi først fik information om Corona-virussen og uroen, der fulgte i Wuhan, Hubei’s provinshovedstad. Siden da er virusudbruddet gået fra et lokalt problem, til nationalt og nu globalt. Vi kender alle virkningerne af denne epidemi, og desværre er den ikke ovre endnu. Nu er Corona-viruset kommet til vores banehalvdel, og vi kan kun gætte, hvordan dette vil påvirke hverdagen i nærmeste fremtiden.

Følgende information er beregnet til at give dig et glimt af, hvordan Nordicons trafik fra / til Kina ser ud i øjeblikket og hvad vores agent i øjeblikket gør.

Status hos Globelink

Globelink har nu fuld bemanding på kontorerne med lidt undtagelser. Terminalerne er startet igen, godsvolumen er dog ikke helt oppe på det normale niveau, men det er nok til at bevare vores service og det meste trafik. Fabrikkerne er startet med varierende styrke i de forskellige provinser, men produktionen er stort set i gang igen. Transportvirksomhederne arbejder igen i provinserne, men der er stadig nogle problemer med transportløsningerne mellem provinserne. Rederierne har også personale på plads, men vi ser fortsat mange blank sailings.

Import til DK

Alle havne i Kina kører nu, og Nordicons trafik fungerer mere eller mindre med normal service.
Kort sagt – Import er tilbage i fuld styrke.

Export fra DK

Et stort problem vi mærker til nu ved eksport fra Danmark og Europa, er manglen på containere, på grund af den reducerede import fra Kina. Dette kombineret med færre sejladser resulterer i en mangel på plads. Nordicons eksporttrafik kører imidlertid videre, og vi arbejder dagligt for at sikre, at vi får både udstyr og plads på bådene.

Tog – et godt alternativ

Vi ønsker at markere jernbanetransport som et godt alternativ i disse tider.
Togene går som normalt, dvs. på skinner!

For både import og eksport er jernbane et meget godt alternativ. Nordicon har over 3 års erfaring inden for jernbanetransport og tilbyder direkte trafik med egne lastcontainere og FCL-service.

Du kan hurtigt og nemt betjene og beregne jernbanetransport i vores webportal My Nordicon. Kontakt os, hvis du ikke har loginoplysninger!

Vi overvåger udviklingen nøje og arbejder aktivt dagligt for at opretholde det samme serviceniveau som normalt, men under omstændighederne kan vi ikke give nogen garantier, da situationen konstant kan ændre sig.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Dejlig eftermiddag!