en-US,en;q=0.5
News / BREAKING NEWS! Containers & Entertainers är tillbaka med rykande nyheter från branschen!
03
Feb
03
Feb

BREAKING NEWS! Containers & Entertainers är tillbaka med rykande nyheter från branschen!

Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcastapp

Containers & Entertainers kickstartar sin sjätte säsong med ett bonusavsnitt som innehåller rykande heta nyheter från branschen

BREAKING NEWS! Turbulens på samlastningsmarknaden

Omstöpningen började när Nordicon och ECU Worldwide bildade en allians hösten 2021 och samlastningskartan som varit statisk under decennier fick nya former. Vi trodde oss ha landat i det nya normala men vid årsskiftet tog det ny fart och de senaste dagarna har vi nåtts av nyheter ingen såg komma. Allianser har brutits upp och spekulationerna kring pusslet av samlastningsnätverken världen över pågår för fullt. 

Mitt i skottlinjen hukar sig många kunder och vet inte riktigt vart de skall ta vägen. Några som dock står kvar stabilt är sheriff Linus Ahlm och vice sheriff Peter Mike på Nordicon. I ett specialinsatt avsnitt av podden ger vi oss in i händelseförloppet och försöker vi reda ut vad som pågår.

När herrarna lagt sheriffstjärnorna åt sidan visar de en helt annan sida. Peter har börjat laga mat och Linus rekommenderar lugna promenader. Inte konstigt att avsnittet heter ”Breaking News”!

Där poddar finns!