en-US,en;q=0.5
News / Containers & Entertainers bjuder på en säsongsfinal med Linus & Peter i högform!
15
Dec
15
Dec

Containers & Entertainers bjuder på en säsongsfinal med Linus & Peter i högform!

Säsongsfinal med återblickar, dunderglögg och gött munhugg!

I årets sista avsnitt av Containers & Entertainers bjuds vi på en säsongsfinal med Linus & Peter i högform. Vi ser tillbaka på det gångna året och lyfter fram några av gästerna som gjort extra intryck. Linus drabbas vid några tillfällen av grav minnesförlust medan Peter utvecklar sin historia om en rundbottnad kajak.
 
Givetvis testar vi Linus & Peters viner med egen etikett och Linus hemmagjorda glögg i hela tre varianter. Vi får receptet så alla som lyssnar kan nu förbereda sig för glöggsäsongen 2023, men då Peter är från ”Krillehöla” i Värmland och där dricker man inte glögg, berättar han i stället om hur man gör sprit med hjälp av en dammsugare.
 
Det bjuds också på texter från bortglömda utskick som innehåller en hel del billiga skämt som det visar sig att Gunnar är skyldig till, men till hans försvar är från den tiden när Peter och Linus hade extremt dåligt med pengar, så vad förväntar man sig för några tusenlappar?

Slutligen levereras några hintar om nästa säsong. Tull, sjörätt, komikern Per Andersson och Klarnas VD Sebastian Siemiatkowski står högst på listan. Den sistnämnde för att förklara varför det är lättare att vända en oceanbåt än en container.

God Jul och ”tackar, tackar” för i år, vi ses 2023 för en ny säsong!