en-US,en;q=0.5
News / Containers & Entertainers öppnar upp för lyssnarnas frågor!
02
Jun
02
Jun

Containers & Entertainers öppnar upp för lyssnarnas frågor!

Nu vill Linus & Peter ha in lyssnarnas frågor!

Har du lyssnat på säsongens alla tidigare avsnitt? Var det något som du skulle vilja veta mer om? Något som var oklart? Nu har du chansen att få svar på dina frågor i nästa avsnitt av Containers & Entertainers.

Vi behöver din fråga senast 7/6 till therese.andersson@nordic-on.com. Önskar du att vara anonym så ordnar vi såklart det.

Ta chansen nu och mejla in din fråga så kommer de att ge sina svar i sista avsnittet innan sommaruppehållet!

Alla tidigare avsnitt finns i din podcast app!

Ps. Glöm inte att prenumerera så du inte missar ett avsnitt!

https://shows.acast.com/containers-entertainers/episodes/30-ar-av-samlastning-historien-om-smastadsgrabbarna-som-vill

“30 år av samlastning –
Historien om småstadsgrabbarna som ville jobba med ekonomi och chips”

I detta avsnitt får vi ta del av Linus och Peters resa inom samlastningens värld, från trainees på 80-talet till karriär med Conterm och begynnelsen av Nordicon gruppen i början av 00-talet. En händelserik resa med många galna upptåg men även dyra felsatsningar och flera konkurshot, så har dom lyckats ta sig till dagens position som ägare av Nordens ledande samlastare Nordicon.

Gunnar leder samtalet som tar oss igenom den osminkade sanningen och lockar fram historier och väl begravda hemligheter. Var det verkligen Linus och Peter som låg bakom Scanfreights fall i slutet av 90-talet? Stämmer det att sammanslagningen av Vanguard och ECU Line, under namnet Scanca, uttalade ett ”mission to kill” mot Nordicon? Hur kom det sig att Norska NTN gruppen var ägare till Nordicon och vad hände egentligen när miljard koncernen gick under och Nordicon’s grundare ville köpa tillbaka sina bolag?