en-US,en;q=0.5
News / Containers & Entertainers summerar Frukostklubbens andra träff!
23
May
23
May

Containers & Entertainers summerar Frukostklubbens andra träff!

Containers & Entertainers summerar Frukostklubbens andra träff

I det här avsnittet av Containers & Entertainers får du följa med på eftersnack från Frukostklubbens andra träff. Lars, Linus och Peter diskuterar och kommenterar innehållet och inläggen från deltagarna kring dagens fokusområden så som Indien, omvärlden, gröna korridorer och hållbarhet.

Vi pratar också om vad the tipping point innebär för Peter, varför gröna korridorer ifrågasätts av Nordicon, hur man enligt Lars kan förklara världen med hjälp av Djungelboken och varför Gunnar rekommenderar att låna en 1,5-åring över helgen. Och sist men inte minst, Linus funderar över sin lever.

Allt detta och lite till i det här eftersnacket. Rekommenderas varmt för dig som var där och är garanterat rykande hett för dig som kanske vill komma nästa gång!

Finns där poddar finns.

Om Frukostklubben

Frukostklubben är ett koncept med ambition att samla en spännande och dynamisk grupp av beslutsfattare inom transport och logistikbranschen. Samt att skapa ett forum där vi dels umgås men framför allt bjuder på rykande het och aktuell omvärldsbevakning av vår bransch och omvärlden. 

En gång i kvartalet bjuder vi in till Frukostklubben där vi inleder med en enklare frukost och därefter leder vår moderator en intressant diskussion kring aktuella ämnen där även deltagarna kan delta i frågor och inspel. Moderator är Gunnar Oesterreich som drivit och arrangerat Linus & Peters podd samt har egen podd sedan många år tillbaka och har stor erfarenhet av att leda liknande träffar.

Basen för den information som delas vid våra träffar är den omvärldsbevakning som Lars Green sammanställt under det gångna kvartalet. Tanken är att informationen resulterar i intressanta och spännande slutsatser kring nutida och framtida påverkan av vår bransch. Lars Green har unik erfarenhet inom rederi och transportbranschen, är lärare på Chalmers samt håller föreläsningar med just omvärldsbevakning som expertis.