en-US,en;q=0.5
News / COVID-udbrud – Ningbo i Lockdown
20
Oct
20
Oct

COVID-udbrud – Ningbo i Lockdown

Lockdown i Ningbo påvirker vores import service

I denne uge er et nyt COVID-udbrud blevet rapporteret i Ningbos Beilun-distrikt. De lokale myndigheder har truffet foranstaltninger for at begrænse omfanget af infektionen, og derfor har vores terminal i Ningbo måttet sætte alle operationer på pause.

Vores agent ECU Worldwide i Ningbo fortæller os, at deres kontor og havnen er åbne, men at de nye regler; som herunder er beskrevet fra ECU Worldwide, begrænser vores mulighed for at modtage og losse gods på vores terminal.

Planlagt ETD 25/10 fra Ningbo aflyses derfor. Den nærmeste havn er Shanghai, hvorfra vi vil gøre vores yderste for at imødekomme den øgede efterspørgsel, som lukningen i Ningbo kan medføre.

Vi håber at genoptage driften i Ningbo så hurtigt som muligt og vil informere, når forholdene ændrer sig.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål: importdenmark@nordic-on.com

Herunder kontakt til ECU kontorerne på sø:

Shanghai kontor

ECU WORLDWIDE CHINA LTD.
Contact: Xu / FOB nomination dept.
T: +86 21 63643399 ext 6755
F: +86 21 23010966
E: exportnomi-sha@ecuworldwide.com

Ningbo kontor

ECU WORLDWIDE (GUANGZHOU) LIMITED
Contact: Ms Lisa Cao
T: +86 574 87172005
M: +86 15968497934
E: lisac@ecuworldwide.com

COVID-19 info fra ECU Worldwide

“På grund af stigningen i COVID-19-tilfælde, tager regeringen igen brug af foranstaltninger med strenge nedlukninger i forskellige distrikter, for at kontrollere spredningen af ​​virussen.

Mens nedlukningerne i Shenzhen, Dalian og Tianjin er blevet ophævet, har der været en kraftig stigning af tilfælde i Ningbo Beilun-distriktet.

Som en konsekvens heraf, er driften på vores lagre i Ningbo, blevet suspenderet, på grund af lukning af lageret i henhold til regeringen foranstaltninger.

Vores Ningbo-kontor er dog operationelt, og du kan kontakte dem via e-mail, telefon eller onlinemeddelelsesplatforme, med hensyn til eventuelle spørgsmål, du måtte have om dit gods.

Vi hjælper dig gerne med det samme. Alle vores andre kontorer og faciliteter i Kina fungerer som normalt.”