en-US,en;q=0.5
News / Glædelig jul og Godt nytår – med hilsen fra CEO Linus Ahlm
22
Dec
22
Dec

Glædelig jul og Godt nytår – med hilsen fra CEO Linus Ahlm

TAK for 2020 – Med hilsen fra CEO Linus Ahlm

Kære kunder og partnere

Snart begynder året 2020 at nå sin slutning, og jeg er overbevist om, at vi alle vil huske det som et specielt år. Sammen har vi klaret store udfordringer med hjemmekontorer og med jævne mellemrum en ekstrem høj arbejdsbyrde. Derfor vil jeg gerne starte med at hylde Nordicons personale, der arbejder hårdt for at betjene vore kunder selv under de sværeste omstændigheder. På trods af Coronapandemien, sætter vi; Nordicon-gruppen et af vores bedste år bag os.

Vores LCL-mængder er fortsat med at vokse, og vi har startet adskillige nye gruppeservices til og fra Norden. Vores jernbaneprodukt har virkelig været lige til tiden og vokset med flere 100 procent i løbet af året. Vi har også set store ændringer på terminalsiden, og Nordicon Terminals har set dagens lys. Med en ny administrerende direktør og nye lokaler nær Göteborg Havn har vi fået et utroligt løft og skabt betingelser for fortsat udvikling.

Som et resultat af de effekter, Corona-pandemien har givet os i 2020, er vi nu vidne til de største markedsændringer i flere årtier verden over, og med sikkerhed vil 2021 også være et turbulent år med store krav til os alle i logistikkæden.

Vi i Nordicon ser frem til disse udfordringer og føler os godt rustet til at fortsætte vores udvikling og styrke tilbudet til vores kunder, selv i disse tider. Mange tak for din støtte i det forløbne år og i fremtiden. I er verdens bedste kunder!

Ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår!

Linus Ahlm CEO Nordicon Group

Nordicon DK

Vi hos Nordicon DK ønsker alle vore kunder en glædelig jul samt et godt og lykkenbringende nyt(år) med forhåbentlig noget bedre held til verden end ‘2020 year of the Corona’ gav os.

Pas på jer selv og jeres kære.

Tusind tak for i år. Tak for jeres gejst, forståelse og ikke mindst jeres samarbejde.
Vi ses i 2021.

Åbent i julen

Vi er på pinden fra d.27/12 – 30/12 som vi plejer.

Vi holder lukket 24-25/12 samt 31/12-2020 og 1/1-2021

Skal du i kontakt med os, sidder Rune Damsgaard med vagtelefonen åbent på: 33747583

Ellers send os en mail, så svarer vi så hurtigt vi kan når vi er tilbage:

Import: importdenmark@nordic-on.com
Export: exportdenmark@nordic-on.com
Rail: raildenmark@nordic-on.com