en-US,en;q=0.5
News / Godsägarna synar transportbranschen – Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!
18
Mar
18
Mar

Godsägarna synar transportbranschen – Nytt avsnitt av Containers & Entertainers i din podcast app!

Podcast succén Containers & Entertainers!

Ni har väl inte missat att lyssna på Linus & Peters podcast Containers & Entertainers? Andra säsongen är i gång och idag släpper de säsongens tredje avsnitt som fortsätter på spåret om kontrollen av godsägarna

“Godsägarna synar transportbranschen”

I detta avsnitt knyter vi an till våra senaste ämnen, där vi ställde de nya helautomatiserade plattformslösningarna i en debatt mot den traditionella speditören, containerfrakterna som slagit alla historiska rekord, samt den nya strategi som ett antal rederier visar upp genom att vända logistikbolagen ryggen och i stället ta siktet på godsägarnas förtroende. Nu vänder vi på steken och låter godsägarna få säga sitt.

Som representant för Sveriges godsägare har vi bjudit in Andreas Johansson som är Logistikchef för New Wave group och har under flera år arbetat med att bygga upp logistikflöden för flera stora importbolag. Det skall bli spännande att få en inblick i godsägarnas syn på transportbolagens agerande och hur detta påverkar deras verksamhet och beslut.

Är man öppna för helautomatiseringar? Föredrar man lägre fraktkostnader framför logistikbolagens kunskap och flexibilitet? Ja, frågorna är som vanligt många och förutom Linus och Peters frågvishet så har vi även bjudit in för ”lyssnarnas frågor” som kommer att ställas till vår gäst. Så häng med, för nu knyter vi ihop säcken!

Lyssna nu din podcast app

Vi finns där poddar finns, så lyssna nu i valfri podcast app. Förslagsvis på acast, eller Spotify.

Ps. Glöm inte att prenumerera så du inte missar ett avsnitt!