en-US,en;q=0.5
News / Hamburg Gateway – Täcker hela världen!
23
Apr
23
Apr

Hamburg Gateway – Täcker hela världen!

Nordicon lastar även export från kontinenten

Nordicon har sedan dag ett strävat efter att erbjuda våra kunder ett brett serviceutbud av stabila konsolideringar direkt från Göteborg. Något som vi inte nämner lika ofta är vår hantering på kontinenten som erbjuder service till destinationer i världens alla hörn. Vi tänkte därför att det var dags att vi berättar lite mer om vår Hamburg Gateway.

Hamburg Gateway

I Nordicons seglingslista och offert listar alltid vår primära routing direkt från Göteborg, men allt som oftast finns även en alternativ routing att tillgå. Har din kund eller agent krav på att lasten måste gå i obruten container från kontinenten – inga problem, via Hamburg Gateway erbjuder Nordicon och ECU Worldwide direktservice till alla stora hamnar världen över.

I din senaste offert hittar du flera destinationer med vassa priser från Hamburg, hittar du inte det du söker eller är du i behov av en alternativ routing, kontakta oss så kikar vi på vad vi har att erbjuda. Lika neutralt som alltid!

IMO

Vid klassat gods kan vår Hamburg Gateway vara ett bra alternativ. Genom direktkonsol från Hamburg kan vi undvika omlastning i exempelvis Singapore, då det i regel är både billigare och enklare att få accept från rederi och destination. Tveka inte att kontakta oss med din nästa IMO-bokning. 

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka alternativ vi kan erbjuda din skeppning!