en-US,en;q=0.5
News / Julen 2021 og Kalendere 2022
07
Jan
07
Jan

Julen 2021 og Kalendere 2022

Kalendere 2022

Vi har en del Nordicon-kalendere for 2022 som vi hadde en plan om å levere til våre kunder på Østlandet før jul. Dessverre førte corona-restriksjoner til at den planlagte utleveringen ikke kunne finne sted. Det samme er tilfelle nå etter nyttår. Vi håper at coronarestriksjonene tillater at vi kan komme innom våre kunder på Østlandet i løpet av januar.

De av dere som holder til i andre deler av landet kan gjerne kontakte grete.solem@nordic-on.com om dere ønsker å få kalender tilsendt.

Julegodteri til MATSENTRALEN

Julen 2021 ble i likhet med julen 2020 en annerledes-jul for de fleste av oss. Også denne gangen fikk det konsekvenser for vår tradisjon med årlige førjulsbesøk, med tildeling av noe godt til jul, i østlandsområdet.

Derfor valgte vi på samme måte som forrige år, å støtte MATSENTRALEN julen 2021. Vi fikk dessverre ikke informert om dette før jul, men vi synes en slik nyhet også kan være hyggelig lesing på nyåret.

MATSENTRALEN bidrar med utdeling av mat og annet til de som trenger det aller mest. Posene med julegodteri ble delt ut til barn som ikke har tilgang på slikt gjennom sine egne familier.

Vi er glade for å kunne hjelpe folk som trenger det, og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme.

VI ØNSKER DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!