en-US,en;q=0.5
News / Kiitos vuodesta 2021!
23
Dec
23
Dec

Kiitos vuodesta 2021!

Kiitos vuodesta 2021!

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,


Vuosi on taas vaihtumassa, ja kuten on tiedossa, logistiikka-ala on kohdannut suuria haasteita viimeisten vuosien aikana. Koronakriisi on vaikuttanut toimintaamme lisääntyneellä rahtimäärällä sekä kaluston ja kapasiteetin puutteella, joka on johtanut hintojen nousuun ja uudenlaisiin haasteisiin, joita emme vielä muutama vuosi sitten olisi uskoneet.


Muitakin muutoksia tähän vuoteen on mahtunut: vaihdoimme maailmanlaajuista agenttiverkostoamme solmimalla kumppanuuden ECU Worldwiden kanssa. ECU Worldwide on maailman johtava neutraali verkosto, jonka avulla olemme yhdessä vahvempia – Stronger Together.


Olemme selviytyneet uusista haasteista ja muutoksista yhdessä, ja jatkamme kasvuamme myös tulevaisuudessa. Tämänhetkisestä tilanteesta huolimatta Nordicon-konserni on saavuttanut tavoitteensa pitkin vuotta niin meri- kuin junapuolella, ja ensi vuodelle tavoitteemme ovat vielä korkeammalla. Volyymimäärämme ovat jatkaneet kasvuaan, ja olemme tämän ansiosta voineet aloittaa uusia reittejä kuluneen vuoden aikana.


Haluan kiittää Nordiconin henkilökuntaa, joka työskentelee ahkerasti voidakseen palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Samalla haluan muistaa tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ja erityisesti pitkäaikaista terminaaliamme Nurminen Logisticsia tehokkaasta ja asiantuntevasta toiminnastaan. Kiitos kuuluu kaikille Teille!

Toivotan Teille, arvokkaat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Tommi Antikainen