en-US,en;q=0.5
News / Launch of My Nordicon 2.0
18
Oct
18
Oct

Launch of My Nordicon 2.0

My Nordicon har vært et verktøy som våre verdifulle kunder har satt stor pris på i mange år. Gjennom tidens løp har vi imidlertid vært oppmerksomme på at det har manglet enkelte funksjoner, og at det ikke alltid har vært like enkelt å finne de ulike menyene. Vi har derfor nøye evaluert dette over tid for å kunne tilby dere en mer oversiktlig og brukervennlig versjon, og vi er sikre på at dere vil sette pris på endringene!

I tillegg til de smarte nye funksjonene som dere nå vil oppdage, har vi også modernisert portalen med en klarere layout som vi tror vil være mer til deres smak. Flere nye funksjoner vil bli løpende lagt til, og i de kommende månedene vil vi sende mer detaljert informasjon om:
 

  • Hvor dere finner de ulike funksjonene
  • Hva de inneholder
  • Hvordan de vil hjelpe dere i deres daglige arbeid

Her er et utvalg av de smarte verktøyene i My Nordicon:


Quick Quote

Prisforespørsler trenger rask behandling, og vi tilbyr nå en enkel prisberegning tilgjengelig umiddelbart ved innlogging.

Med Quick Quote kan du raskt motta priser for forsendelser fra alle opprinnelsessteder/til alle destinasjoner som er dekket av vårt tilbud, inkludert innlandstransport (unntatt eksport fra Norge).

Prisberegningen utføres automatisk, og i trinn 2 har du muligheten til å finjustere prisen ved å legge inn nøyaktige mål for forsendelsen. Dette gir en effektiv snarvei som reduserer antall tastetrykk og gir deg øyeblikkelig prisinformasjon.


My Quotes

Har du tidligere opplevd utfordringer med å finne en prisberegning som ble utført for noen dager siden? Nå kan du enkelt lagre tilbud og kalkulasjoner direkte i portalen og hente dem opp igjen under ‘My Quotes.’

Verktøyet vi nå gir deg, viser også de tilbudene du har mottatt direkte fra Nordicon, kjent som Spot Quotes. Du kan til og med velge å eksportere dine kalkulasjoner til Excel eller bokføre forsendelsen direkte med bare noen få klikk.


My Bookings

Ønsker du en fullstendig oversikt over alle dine bookinger hos Nordicon?

Du finner nå ‘My Bookings’ direkte ved å logge inn. Her får du en total oversikt over alle oppdragene du har med oss. Du kan åpne hvert enkelt oppdrag for å se kostnader, dokumenter som er knyttet til forsendelsen, samt ‘milestones’ som viser den siste statusen for hvert konkrete oppdrag.

Her følger to nye funksjoner som vil være tilgjengelige under ‘My Bookings’


B/L instructions – Export

For eksportforsendelser kreves Bill of Lading (B/L) instruksjoner, og du kan nå enkelt administrere disse instruksjonene direkte i portalen. Legg inn spesifikke opplysninger for hver sending i ‘My Bookings.’ Alle innsendte og godkjente instruksjoner vil naturligvis være tilgjengelige senere for den aktuelle bookingen. Denne funksjonen er aktiv helt frem til closing og gir deg god oversikt over alle instruksjoner som er lagt inn.


Sorting List – Import

Har du samlastet gods som skal fordeles ved ankomst til Oslo? Nå kan du registrere losseinstruksjoner direkte i ‘My Nordicon.’ Dette verktøyet er tilgjengelig for alle importforsendelser i ‘My Bookings’ frem til ETA. Alle innsendte instruksjoner og fordelinger vil senere være lagret for den aktuelle sendingen.


Vi ser frem til å høre hva du synes om My Nordicon 2.0. Dette var bare en liten smakebit på oppgraderingen av My Nordicon. I løpet av høsten vil vi dele mye mer nyttig informasjon som vil være til stor hjelp i din daglige rutine.

Allerede nå kan du logge inn og gjøre deg kjent med vår nye versjon
Har du spørsmål, innspill eller rett og slett mangler log-in?
Ta kontakt med oss, for vi trenger dine innspill – norway@nordic-on.com

Lykke til, og vi ser frem til å høre fra deg!