en-US,en;q=0.5
News / Lockdown i Shanghai
28
Mar
28
Mar

Lockdown i Shanghai

Lockdown i Shanghai

Søndag kveld annonserte lokale myndigheter i Shanghai en ny runde med lockdown, fra og med i dag, i Shanghai-områdene Pudong, Punan og Puxi, med bakgrunn i nye utbrudd av Covid-19 og ønske om å forhindre spredning.

I den østre delen av Shanghai, Pudong, Punan og tilstøtende område,r vil nedstengingen muligens bli opphevet 1.april. Karantenetiltakene vil derimot fortsette i den vestre delen, Puxi, sine viktigste underdistrikt og byer. Flere områder i Puxi vil også bli stengt ned fra 1. april til 5. april.

Nedstengingen innebærer at alle arbeidsplasser enten må tillate sine ansatte å jobbe hjemmefra, eller holde stengt.. Det vil si at Shanghai sine lager- og transporttjenester nå er begrenset i en uke, noe som vil påvirke eksisterende og nye bookinger, samt seilinger.

De planlagte avgangene fra Shanghai den  27. mars og 3. april er dessverre rammet av nedstengingen og derfor kansellerte. Terminalen har dessverre ikke mulighet til å levere containerne til havnen. Vi kommer i løpet av kort tid til å ta kontakt med de av våre kunder som er berørte.

Neste avgang som er planlagt fra Shanghai10. april bør ikke rammes av restriksjonene og vi håper å kunne gjenoppta vår service på den avgangen.

Vi beklager situasjonen som har oppstått og håper at Shanghai snart kan gå tilbake til normal produksjon.

Ta kontakt med Trym dersom dere har noen spørsmål rundt situasjonen.

VI i Nordicon ønsker dere en fin mandag!