en-US,en;q=0.5
News / My Nordicon 2.0 – Calculate and Book
24
Nov
24
Nov

My Nordicon 2.0 – Calculate and Book

My Nordicon 2.0 – En succes

Den nye My Nordicon er blevet godt modtaget, med positive reaktioner fra vores kunder over hele Norden. Vi er meget stolte af det nye design, men også af de funktioner, der er tilføjet. Alle My Nordicons smarte værktøjer er nu mere synlige og lettere tilgængelige end nogensinde.

I løbet af de næste par uger sender vi information ud om, hvad du kan finde i My Nordicon. Hold øje, for måske finder du den funktion, som du har ledt efter så længe. Vi mener at vi med vores nye kundeportal kan hjælpe dig til at få en mere effektiv arbejdsdag og let tilgang til information.

Calculate & Book

Portalens nye design af vores populære beregner er nu visuelt nemmere at læse og giver dig mere information end tidligere. Når du har beregnet, finder du udover fragtomkostningerne også emissioner, transittid, agentoplysninger og kommende afgange. Du kan beregne sø, tog, indenrigs og emissioner, og du kan booke direkte med blot et par klik.

Hvis du vil vende tilbage til dit tilbud, kan du nu vælge at gemme det i Mine tilbud, en ny funktion, som du kan læse om længere nede, sende det via e-mail og gemme som Excel på dit skrivebord.

IKKE Stakbart? 

Samlastning er baseret på, at godset er godt emballeret og stakbart for at maksimere lasten. Al fragt og tillæg er baseret på dette faktum, men varerne opfylder ikke altid disse betingelser, hvilket kan betyde, at der opkræves et ekstra tillæg for den plads i containeren, der ikke kan bruges.

Derfor har Nordicon introduceret ‘Send Request-funktionen’, som giver dig mulighed for at sende din forespørgsel på ikke-stakbare varer, direkte fra beregneren til os. Vi hargjort dette for at spare tid for vores kunder, og ungdå at opstår uforudsete omkostninger hen ad vejen, ved at give en nøjagtig pris direkte på forespørgselstidspunktet.

Quick Quote direkte på forsiden

Har du travlt og ønsker en pris baseret på vægt og volumen alene, kan du nu lave en beregning direkte på forsiden.

Quick Quote giver dig en pris for alle havne, der er i dit tilbud, såvel som indenlandske. Din beregning genereres direkte og i trin 2 kan du vælge at finpudse den med fx mål på varerne.

Værktøjet er baseret på fritekst, men når du først har styr på funktionen, er det et es i ærmet, der klart minimerer dine tastetryk.

My Quotes

Svært at finde den beregning, som du eller din kollega lavede forleden?
Nu kan du gemme dine prisberegninger direkte i portalen og finde dem under Mine tilbud.

Værktøjet viser også de tilbud, du har modtaget fra os hos Nordicon, såkaldte Spot Quotes.

Herfra kan du vælge at eksportere din beregning til excel eller booke din forsendelse direkte med blot et par klik!