en-US,en;q=0.5
News / My Nordicon – den ultimata kundportalen!
23
Apr
23
Apr

My Nordicon – den ultimata kundportalen!

My Nordicon

Vi är stolta över att kunna säga att My Nordicon är den ultimata kundportalen! Nordicon jobbar aktivt med att utveckla portalens olika funktioner i linje med vad ni kunder behöver för att underlätta er arbetsdag. 

I dagsläget bokas ca 80% av våra exportbokningar via portalen. En väldigt bra utveckling och även ett fint betyg på att vår portal är så bra och användarvänlig som vi tror!

Ni har väl inte missat att ni kan kalkylera frakter på både sjö, tåg och inrikes med emissioner, se historik på varje enskild skeppning, följa en skeppning via våra statusrapporter, fullständig statistik och mycket, mycket mer!

Om era inloggningsuppgifter till My Nordicon råkat försvinna ber vi er att mejla oss så löser vi nya ögonblickligen!

Här kommer lite matnyttigt om våra allra populäraste verktyg

Calculate & Book

Varför mejla och vänta på svar när du kan kalkylera snabbt och enkelt i My Nordicon?

Vår kalkylator ger dig priser på sjö, tåg, inrikes samt emissioner med bara några klick. Kalkylen ger dig seglingsschema, agentdetaljer samt våra conditions. Få din kalkyl via email eller som excel. Var priserna till belåtenhet så boka direkt i portalen! Det kan inte blir smidigare!?

Vi jobbar på flera nya spännande lösningar för kalkylatorn, mer om det kommer inom kort!

My Consignments

Under denna funktion hittar ni ert företags alla registrerade uppdrag.

Ni har tillgång till alla dokument som finns utfärdade, tex Bill of Lading och faktura för alla era bokningar.

Spåra din last live med vår event chain. Se tid och datum för varje steg i processen historiskt samt anpassa inställningarna för villka statusrapporteringar du önskar att ta emot via email för en specifik sändning.

Sist men inte minst, kopiera din sändning och ta en genväg till vår kalkylator. Få uppdaterade priser för samma vikt, volym och destination genom att klicka på beräkna. Om priserna är till din tillfredsställelse, boka en ny leverans direkt med samma sändningsinformation, snabbt och enkelt!

Statistics

Statistics är det perfekta verktyget för att få fram fullständig statistik över dina bokningar, både sjö och tåg!

Verktyget ger dig en överblick av årets totala volymer jämfört med samma period förra året. Du kan skapa en skräddarsydd rapport med filtrering av import/export, collect/prepaid. eller söka på en specifik destination.

Skicka rapporten direkt till din email, printa eller kopiera till Excel.

Status reports

Önskar du rapportering av när alla dina skeppningar ankommit på terminal för lastning, eller när enbart en specifik sändning lossats på destination?

Nu kan du anpassa dina inställningar i My Nordicon med bara några klick.

Det perfekta verktyget för att hålla reda på dina bokningar, precis som du vill ha det!

Quick guides

De flesta av er är säkerligen redan flitiga användare av My Nordicon, men för att inte ni skall missa de allra fiffigaste funktioner har vi satt ihop en serie av “My Nordicon – Quick guides”. Alla filmer finns att hitta på startsidan i portalen samt på vår hemsida.

Har du förslag på hur My Nordicon kan bli ännu bättre?

Vi tar gärna er feedback på vad ni skulle vilja att vi utvecklade härnäst, så tveka inte att höra av er till oss med era synpunkter. En riktigt bra ide kan ge en belöning!


Vi på Nordicon önskar er en trevlig fredag och helg!