en-US,en;q=0.5
News / My Nordicon – Den ultimative kundeportal!
16
Sep
16
Sep

My Nordicon – Den ultimative kundeportal!

My Nordicon

Vi er utrolig stolte af vores platform; My Nordicon. Vi vil faktisk gå så langt til at sige – den ultimative kundeportal.
Nordicon arbejder nemlig hele tiden aktivt med at udvikle portalens forskellige funktioner i tråd med, hvad vores kunder har brug for, så vi kan lette jeres arbejdsdag.

Brugerantallet på My Nordicon øges med forrygende hast på internationalt plan. En god udvikling og en fin indikation af, at vores portal er så god og brugervenlig som vi selv mener den er.

Du er sandsynligvis ikke gået glip af, at du kan beregne fragt på både sø, tog og indenrigs med emissioner, se historik for hver enkelt forsendelse, følge en forsendelse via vores statusrapporter, finde komplette statistikker og meget, meget mere!

Hvis dine loginoplysninger til My Nordicon ved et uheld er forsvundet, beder vi dig om at e-maile os, så fixer vi det straks.

Her er lidt nyttigt om vores mest populære værktøjer.

Calculate & Book

Hvorfor maile og vente på svar, når du hurtigt og nemt kan beregne i My Nordicon?

Vores kalkulator giver dig priser for sø, tog, indenlandsk og emissioner med blot et par klik. Kalkulationen giver dig schedule, agentoplysninger og vores betingelser. Få din kalkulation via e-mail eller som excel. Med prisen foran dig, kan du booke direkte i portalen! Det kan ikke blive nemmere.

My Consignments

Under denne funktion finder du alle din virksomheds registrerede opgaver.

Du har adgang til alle dokumenter, der er udstedt, såsom BL og faktura for dine reservationer.

Spor dit gods live med vores eventchain. Se tid og dato for hvert trin i processens historik.Du kan selv justere  indstillingerne for hvilke statusrapporter du ønsker at modtage via e-mail til en bestemt forsendelse.

Sidst men ikke mindst, kopier din forsendelse og tag en genvej til vores kalkulator. Få opdaterede priser for samme vægt, volumen og destination ved at klikke på Beregn. Hvis priserne er til din tilfredshed, kan du straks booke en ny levering med de samme forsendelsesoplysninger, hurtigt og nemt!

Statistics

Statistik er det perfekte værktøj til at få komplet statistik over dine bookinger, både til søs og tog!

Værktøjet giver dig et overblik over årets samlede volumener sammenlignet med samme periode sidste år. Du kan oprette en tilpasset rapport med filtrering af import/eksport, collect/prepaid. eller søge efter en bestemt destination.

Send rapporten direkte til din e-mail, udskriv eller kopier direkte til Excel.

Status reports

Ønsker du rapportering om, hvornår alle dine forsendelser er ankommet til terminalen for losning, eller når kun en bestemt forsendelse er blevet losset på destinationen?

Nu kan du tilpasse dine indstillinger i My Nordicon med blot et par klik.

Det perfekte værktøj til at holde styr på dine bookinger, fuldstændig som du vil have det.

Quick guides

De fleste af jer er sandsynligvis allerede flittige brugere af My Nordicon, men bare så du ikke går glip af de smarteste funktioner, har vi sammensat en række
“My Nordicon – Quick guides”. Alle film kan findes på portalens startside og på vores hjemmeside.

Se også på Youtube – klik på billedet  

Har du forslag til hvordan My Nordicon kan blive bedre?

Vi er glade for at modtage din feedback om, hvad du gerne vil have os til at udvikle næste gang, så tøv ikke med at kontakte os med dine gode ideer.

Vi hos Nordicon ønsker dig en dejlig fredag ​​og skøn weekend.