en-US,en;q=0.5
News / Neutralitet i co-load verdenen
22
Mar
22
Mar

Neutralitet i co-load verdenen

Betydningen af ​​neutralitet hos Nordicon

Vi hos Nordicon smider ofte udtryk som “Vi er neutrale”. Et oplagt koncept for os som co-loadere, men måske ikke enkelt og overskueligt for alle i branchen. Vi mente derfor, at det var på tide at præcisere betydningen af vores ​​neutralitet.

Neutral co-loader

At være en neutral aktør indenfor co-loading, som Nordicon, betyder, at vores kunder er rene speditionsvirksomheder eller virksomheder, der opererer i transportbranchen. En neutral konsolidator henvender sig ikke til kunder, der producerer varer eller på anden måde anses at være slutkunder, disse virksomheder er såkaldte direkte kunder, og er kun kunder hos speditøren.

Nordicons kunder kan føle sig trygge ved, at Nordicon ikke kontakter deres kunder, og aldrig vil opsøge eller handle med direkte kunder. Nordicon har været neutral siden dag ét og vil fortsætte med at være det i fremtiden.

Neutralt globalt

Nordicon indgår i et globalt partnerskab med
ECU Worldwide, verdens største neutrale netværk indenfor co-loads.

Vores globale netværk tilbyder 2.400 direkteservices, operationer i 180 lande og dør-til-dør-leverancer på 52 markeder verden over.

Det betyder, at din transport går fra afsender til modtager, i neutrale hænder

Håber det gav lidt mere klarhed over, hvad vi co-loadere mener med at være neutral. Det er en væsentlig del af en gennemsigtig, stabil og effektiv transportkæde og gør Nordicon til det oplagte valg for din LCL sending.

Kontakt os, så fortæller vi gerne mere!