en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Group endrer globalt nettverk
02
Aug
02
Aug

Nordicon Group endrer globalt nettverk

Ved en feil ble den svenske versjonen sendt til de norske kundene – her kommer norsk versjon også 🙂

Det gleder oss å informere om at Nordicon har inngått et globalt partnerskap med ECU Worldwide, det ledende globale nettverket innen LCL samlast, med egne kontorer i 180 land og dør-til-dør service i 52 globale markeder.

Dette er en strategisk og viktig beslutning for å garantere en stabil fremtid og muligheter til fortsatt utvikling av Nordicon som den ledende nøytrale samlasteren innen sjø/tog samt terminalvirksomhet i Norden.

ECU Worldwide er en perfekt partner som skaper store merverdier for Nordicon og våre kunder, et samarbeid som gir oss forutsetninger til å nå vår målsetning innen IT-utvikling og digital innovasjon.  Vi kommer til å beholde Nordicons nåværende kundeportal MyNordicon, samt å integrere våre systemer mot ECUs digitale plattform ECU360.
Dette vil gi oss ytterligere mulighet til å tilby effektive, synlige og trygge forflytninger av last verden rundt.

Dette partnerskapet vil på ingen måte påvirke Nordicons nåværende produkter, service, teknologiske løsninger eller arbeidsmåte. Alt forblir uforandret bortsett fra agentbytte som kommer til å skje fortløpende de neste 30-90 dagene.
(Mer detaljer informasjon sendes fortløpende)

Det nye partnerskapet betyr også at ECU Worldwide vil eie 65 % av Nordicon, mens nåværende eiere beholder 35 %.

Linus Ahlm, CEO Nordicon, sier dette om det nye partnerskapet:
“Nordicon har besluttet å endre sitt globale nettverk til ECU Worldwide for å kunne skape de beste muligheter for fremtidig vekst. Dette gir oss en stabilitet og unik mulighet for fremtiden og vi er veldig glade og stolte av dette langsiktige partnerskapet.
ECU Worldwides globale styrke er en ‘perfect match’ for Nordicon, som ledende samlaster i Norden. Dette vil også komme Nordicons kunder og ansatte til gode”.

Vi ser frem til å kunne utvikle oss enda sterkere og bedre sammen med ECU Worldwide – og håper alle våre kunder vil følge med oss på reisen fremover.

Kontakt oss gjerne dersom dere har ytterligere spørsmål rundt dette.

Per Wolden – 91636301
General manager

Rune Enger – 91512943
Regional import manager


Med vennlig hilsen
Nordicon