en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Group vaihtaa edustajaverkostoa!
02
Aug
02
Aug

Nordicon Group vaihtaa edustajaverkostoa!

Olemme erittäin iloisia saadessamme ilmoittaa, että Nordicon on liittynyt mukaan ECU Worldwide -edustajaverkostoon. ECU Worldwide on yksi maailman johtavista LCL-toimijoista, jolla on edustus 180 maassa ja ovelta ovelle -toimituksia 52 eri maassa.


Vaihdos on Nordicon-konsernin strateginen päätös luoda vakautta tulevaisuuden haasteisiin ja jatkaa kehitystä johtavana pohjoismaisena kappaletavaratoimijana meri- ja rautatiekuljetuksissa sekä terminaalitoiminnoissa.

ECU Worldwide tuo lisäarvoa asiakkaidemme globaaleille logistiikkatarpeille ja on ihanteellinen kumppani uusien asiakaslähtöisten sovellusten edistämiseksi. Nordiconin nykyinen IT-järjestelmä ja asiakaspalvelualusta My Nordicon pysyvät ennallaan, mutta ne tullaan ajan kanssa linkittämään ECU Worldwiden innovatiiviseen, digitaaliseen logistiikka-ohjelmistoon nimeltä ​​ECU360, joka  mahdollistaa tehokkaat rahtikuljetukset ympäri maailmaa turvallisesti, näkyvästi ja ajantasaisella point-to-point -seurannalla.

Tuleva kumppanuus ei vaikuta millään tavalla Nordiconin nykyisiin tuotteisiin, palveluihin, teknologiaan tai hallintorakenteeseen, nykyiset sopimukset ja palvelut ovat siis edelleen voimassa. Agenttien vaihto tulee tapahtumaan vähitellen, nykyiset edustajat korvataan 30-90 päivän kuluessa, tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Vaihdos tarkoittaa myös sitä, että ECU Worldwide omistaa Nordicon Groupista 65% ja nykyiset omistajat 35%.

Nordicon Groupin CEO Linus Ahlm kommentoi kumppanuutta seuraavasti:

 “Nordicon on päättänyt olla osa ECU Worldwiden verkostoa luodakseen parhaat mahdollisuudet kestävälle kasvulle tulevaisuudessa ja olemme halukkaasti sitoutuneet tähän pitkäaikaiseen kumppanuuteen. ECU Worldwiden maailmanlaajuinen vahvuus on täydellinen vastaus Nordiconin johtavaan asemaan Pohjoismaissa, mikä tuo lisäarvoa asiakkaillemme ja meille”.

Olemme vahvempia ja parempia yhdessä ECU Worldwide -yhtiön kanssa.
Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos kysymyksiä ilmenee.

Tommi Antikainen
Manager
040-5446477