en-US,en;q=0.5
News / Nordicon gruppen sponsrar Vår-Shippis!
27
Mar
27
Mar

Nordicon gruppen sponsrar Vår-Shippis!

Närmare bestämt är det Nordicon Trucking AB och Nordicon Terminals AB som står som värdar för årets Vår-Shippis. Nordicon Trucking och Nordicon Terminals har ett nära samarbete där de båda företagen använder varandras tjänster dagligen, samt erbjuder våra kunder bägge företagens produkter i olika kombinationer för att leverera det där lilla extra. 

Nordicon Terminals AB har varit verksamma i snart 17 år, (tidigare under namnet Kärraterminalen), men aldrig förr har företaget varit så starkt som idag. Lastning, lossning, lagring, plock & pack, järnvägsanknytning, sortering, tullager är ett axplock av vad Nordicon Terminals erbjuder. Nordicon Terminals har idag 2 terminaler i Göteborg med ca 50 anställda, mer utlovas under 2024.

Nordicon Trucking AB etablerades nyligen men har redan gjort ett stort avtryck på marknaden och går från klarhet till klarhet. Förutom det självklara att ha ett helhetsupplägg till och från Nordicons egna terminaler, till och från hela Sverige, erbjuder Nordicon Trucking inrikestransporter kors och tvärs i landet. Inget är för litet eller för stort, Nordicon Trucking hittar en lösning. Idag arbetar de 3 anställda efter ledorden: snabba svar, flexibilitet och personlig service.

Sida vid sida hälsar de er alla välkomna till en av årets festligaste Shippis-kvällar!

Var: Terassen Lounges, Göteborg.
När: Torsdag 11/4, från kl 17.30


Kom till Shippis och fira in våren tillsammans med alla oss inom Nordicon-gruppen!