en-US,en;q=0.5
News / Nordicon informerer – Lockdown i Indien forlænges, samt opdatering om Karachi og Colombo
16
Apr
16
Apr

Nordicon informerer – Lockdown i Indien forlænges, samt opdatering om Karachi og Colombo

Indiske myndigheder har besluttet at forlænge landets LOCKDOWN t.o.m. 3/5

I slutningen af ​​marts meddelte Nordicon, at den indiske regering havde besluttet at sætte landet i lockdown 21 dage, som et forsøg på at reducere spredningen af ​​COVID-19.

I løbet af denne 21-dages lukning blev alle afgange fra Indien aflyst, mens indkommende varer blev behandlet med en vis forsinkelse.

Hensigten var at ophæve restriktionerne fra 15/4, men nu har den indiske regering udstedt nye direktiver, som vil udvide restriktionerne endnu længere tid nemlig til 3/5.

Dette betyder stadige forhindringer både for lastning af containere, samt udfordringer til håndtering af indgående varer. Kommende afgang er planlagt som herunder:

Nordicons Import fra Indien
Chennai: closing 4/5, ETD 7/5
Mumbai: closing 7/5, ETD 10/5
Tuticorin: closing 9/5, ETD 12/5

Nordicons Export til Nhava Sheva
Closing 21/4 ETD 24/4
Closing 28/4 ETD 1/5
Closing 5/5 ETD 8/5

Pakistan Lockdown t.o.m. 30/4

Som Indien har Pakistan også indført en lukning af ikke-væsentlige funktioner. Havneproduktionen er ikke blevet påvirket, men terminaloperationer og indenrigstransport er blevet begrænset som et resultat af restriktioner, der er trådt i kraft.

Nordicons import fra Karachi
Nordicons import med afgang fra Karachi i uge 14 og 15 blev aflyst, men ifølge vores agent har de formået at indlæse en container med afgang idag d.16/4. Under de nuværende omstændigheder kan vi ikke udelukke yderligere ændringer i vores afgange, afhængigt af hvordan situationen udvikler sig.

Sri Lanka har ophævet udgangsforbud

Sri Lanka har haft udgangsforbud siden 16. marts, og det har ikke været tilladt at forlade hjemmet i denne periode.

Ligesom Indien og Pakistan er logistikoperationer blevet påvirket af disse begrænsninger, og et antal afgange i de seneste uger har som følge heraf måttet aflyses.

Dette har påvirket både vores import og eksport til Colombo, som deraf er kommet med nogle forsinkelser

Nordicons Import fra Colombo
Den næste planlagte afgang fra Sri Lanka lukker 21/4, ETD 25/4, men som tidligere nævnt kan vi ikke udelukke tidsplan ændringer.

Closing 21/4 ETD 25/4
Closing 28/4 ETD 2/5
Closing 5/5 ETD 9/5

Nordicons Export til Colombo
Med hensyn til eksport er vi blevet informeret om, at de forsendelser, der er forsinket i Colombo, nu vil komme afsted i denne og næste uge, og vi planlægger at fortsætte med at losse containere.

Closing 20/4 ETD 23/4
Closing 27/4 ETD 30/4
Closing 4/5 ETD 7/5