en-US,en;q=0.5
News / Nordicon lanserer Sea/Rail service via Pireus
23
Mar
23
Mar

Nordicon lanserer Sea/Rail service via Pireus

Nordicon sea/rail service via Pireus

Under nåværende omstendigheter jobber vi i Nordicon hardt for å finne nye veier og løsninger fra Kina til Europa. Syd-ruten via det Kaspiske hav er en løsning, men vi ser allerede nå at flere alternativ gir større muligheter for å sikre god fremføring av godset. Nordicon er nå stolte av å kunne tilby en unik sea/rail løsning fra Yantian i Kina, via Pireus i Hellas til Oslo!

Hvorfor Yantian & Pireus?

Som siste havn i Kina vil Yantian være et godt egnet lastessted, og med Pireus som første stoppested i Europa for oversjøbåtene, vil denne ruten gi kortest avstand med båt og raskest kombinert transporttid på sea/rail.

Yantian, i Guangdong provinsen, ligger også godt plassert med hensyn til produksjon av varer, og infrastrukturen er velutbygd for å ta imot sendinger fra hele Kina.

Transittering skjer ikke gjennom Russland.

Fra Pireus og videre til Nord-Europa samarbeider vi med godt etablerte togoperatører som tilbyr velfungerende forbindelser til Oslo og Norden.

Første avgang fra Kina

Closing Yantian: 31/3
ETD Yantian: 7/4
ETA Oslo: 10/5

TT: 33 dager

Vi aksepterer både LCL og FCL på denne ruten.

Rater og flere rutetider blir tilgjengelig på MyNordicon i morgen.

Mer informasjon – bookinger – plass?

Kontakt oss dersom dere har en sending, så undersøker vi videre og gir rask tilbakemelding om hvilken avgang som kan passe innenfor tidsrammene.

Som vanlig kan vi nås på e-post, railnorway@nordic-on.com, og telefon.
For mer spørsmål om servicen, kontakt jesse.raasakka@nordic-on.com.