en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 05.01.2022 – COVID-19 situation in Ningbo
05
Jan
05
Jan

Nordicon News 05.01.2022 – COVID-19 situation in Ningbo

Ningbon sataman sulkutila

Ningbon alue Beilun on suljettu hallituksen päätöksellä uusien koronatartuntojen ja niiden aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Sulkutilan vuoksi terminaalit eivät voi tällä hetkellä toimia normaalisti, sillä kuljettajilla on rajoitettu pääsy alueelle ja teitä on suljettu. Satama on auki ja toiminnassa, mutta agenttimme ECU Worldwide on ilmoittanut että lähetysten toimitus terminaalille ja varastoille on rajoitettua.

Tämän vuoksi olemme järjestäneet uuden varaston Ningbossa, josta sekä lastaus että lähetysten kuljetus onnistuu. Kuljettajien on tehtävä 2 negatiivista PCR-koronatestiä ja pysyttävä karanteenissa 3 päivää päästäkseen jatkamaan matkaa suljetun alueen ulkopuolelle, joten jonkin verran viiveitä on odotettavissa.

Uuden varaston tiedot:

BAICHUAN GANGTONG INTERNATIONAL LOGISTICS CO.,LTD
Add: NO.28 YUNTAISHAN ROAD, LOGISTICS PARK, XIAPU, BEILUN DISTRICT, NINGBO CITY

Lähin vaihtoehtoinen satama Kiinassa on Shanghai, ja teemme kaikkemme jotta voisimme vastata lisääntyneeseen tarpeeseen. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Ningbo on yksi suurimmista Kiinan satamista ja lisäksi kiinalainen uusi vuosi asettaa omat haasteensa lähetysten käsittelyaikoihin.

Seuraamme tilannetta Ningbossa tarkasti. Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lähetyksiä normaalissa terminaalissamme Ningbossa, ja pidämme Teidät ajan tasalla kun saamme lisätietoa. Olethan yhteydessä tuontiosastoomme mikäli sinulla on mitään kysyttävää