en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 07.02.2023 – ECU Worldwide hankkii omistukseensa Fairtrade GmbH:n
07
Feb
07
Feb

Nordicon News 07.02.2023 – ECU Worldwide hankkii omistukseensa Fairtrade GmbH:n

ECU Worldwide hankkii omistukseensa Fairtrade GmbH:n

Nordiconilla on ilo ilmoittaa, että ECU Worldwide on saanut päätökseen ostoneuvottelut Fairtrade GmbH:n kanssa, joka on yksi Saksan johtavista LCL-NVOCC-yhtiöistä. Fairtrade GmbH on ollut merkittävä neutraali toimija konsolidointisegmentissä Saksassa vuodesta 1992 lähtien, ja se on käsitellyt kappaletavaraa Eurooppaan ja suuriin osiin maailmaa. Yhdistämällä ECU Worldwiden vahvuudet Hampurissa ja Fairtraden toiminnot Bremenissä luodaan kumppanuus laajennetun palvelun ja liikenteen kanssa maailmanlaajuisesti, ja se vahvistaa suuresti ECU Worldwiden läsnäoloa Saksan markkinoilla.
 
Mr. Shashi Shetty, ECU Worldwide Groupin perustaja ja puheenjohtaja, sanoi lausunnossaan; “Hankinta tulee meille tärkeällä hetkellä, koska se auttaa meitä pysymään strategisten laajentumissuunnitelmiemme tahdissa. Tämä ei ainoastaan ​​vahvista ECU Worldwiden palveluverkostoa ja maailmanlaajuista kattavuutta, vaan vahvistaa läsnäoloamme Saksassa Fairtrade GmbH:n moitteettoman ja syvällisen ymmärryksen ansiosta. Paikalliset markkinat ja kaupankäyntitavat sekä kulttuuriset ja liiketoiminnalliset mukautukset sopivat liiketoimintamallimme palvelulähtöiseen lähestymistapaan.”

Miten tämä vaikuttaa Nordiconiin ja asiakkaisiimme?

Vahvempi kumppani Hampurissa tarkoittaa nopeampia toimitusaikoja ja alhaisempia kuljetuskustannuksia mantereelle/mantereelta, mutta myös kohteisiin, jotka eivät ole aiemmin kuuluneet Nordiconin säännölliseen palveluvalikoimaan. Nordiconilla on aiemmin ollut useiden vuosien ajan tiivistä yhteistoimintaa Fairtraden kanssa, ja odotamme innolla yhteistyön aloittamista uudelleen.
 
Nordiconin mantereen kautta hoitama vienti saa uuden yhteistyön myötä useita etuja lähetysten tehokkaamman käsittelyn ja laajemman Hampurin/Bremenin kautta kulkevan liikenteen ansiosta. Myös mantereen kautta tapahtuva tuonti tuo etuja ja mahdollisuuksia maapallon sellaisista kolkista, joita nykyinen suorien konttien valikoimamme ei kata.
 
Yhteistyön odotetaan alkavan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, palaamme lisätietojen kera myöhemmin.
 
Tämä yritysosto vahvistaa ECU Worldwidea maailmanlaajuisesti ja vaikuttaa Nordiconiin positiivisesti verkoston vahvistuessa uusilla kollegoilla, liikenteellä ja volyymeilla. Samanaikaisesti Nordicon suunnittelee uusia ja tehokkaita digitaalisia työkaluja, joista jotkut ovat jo tulleet markkinoille ja lisää tulemme lanseeraamaan pitkin kevättä.
 
Markkinat myllertävät, mutta Nordicon on iloinen seistessään vakaasti Pohjoismaiden johtavana neutraalina konsolidaattorina, jonka globaali verkosto vahvistuu vahvistumistaan.