en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 12.03.2020 – My Consignments – Quick Quide!
12
Mar
12
Mar

Nordicon News 12.03.2020 – My Consignments – Quick Quide!

My Nordicon

Suurin osa teistä on varmasti jo My Nordicon -portaalimme taitavia käyttäjiä, mutta olemme laatineet sarjan “My Nordicon – Quick Quides” -pikaoppaita voidaksenne tutustua kaikkein hienoimpiin ominaisuuksiin. Aiemmat esittelyvideot löytyvät kotisivultamme, luonnollisesti “My Nordiconin” alta.

My Consignments

Tämän toiminnon alta löydät kaikki yrityksellesi rekisteröidyt lähetykset.

Pääset myös selailemaan erinäisiä asiakirjoja, muun muassa konossementtikopioita, ennakko- ja saapumisilmoituksia sekä laskuja.

Seuraa lähetyksiäsi tapahtumaketjumme “event chainin” kautta. Tarkastele kuljetusketjun kunkin vaiheen aikaa ja päivämäärää ja säädä haluamasi asetukset, jos haluat vastaanottaa statusraportit lähetyksillesi sähköpostitse.

Lähetys on saapunut perille ja kaikki on hyvin!  Asiakas haluaa kuitenkin uuden lähetyksen samaan paikkaan. Selailustamme pääset yhdellä klikkauksella laskuriimme päivittämään hinnan ja aikataulun sekä buukkaamaan sen. Helppoa ja nopeaa!

Kiinnostuitko? Haluatko tietää lisää “My Consignments” -toiminnoista? Katso oheinen esittelyvideo!

Jos Sinulla on kysyttävää “My Nordicon” -toiminnoista tai Sinulta puuttuvat “My Nordicon” -käyttäjänunnukset, ole rohkeasti meihin yhteydessä; autamme mielellämme.