en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 12.03.2021 – Yhteys Nordiconiin API:n kanssa!
12
Mar
12
Mar

Nordicon News 12.03.2021 – Yhteys Nordiconiin API:n kanssa!

API – Helpompaa ei voisi olla!

API on lyhenne sanoista Application Programming Interface – se on sovellus, joka auttaa yrityksiä jakamaan tietoja hallitusti. Vaikka et ehkä ole tietoinen siitä, käytät suurella todennäköisyydellä API:tä päivittäin.

Nordicon avaa nyt Sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys API-liittymäämme ja sen jälkeen voit saada tarvitsemaasi yksityiskohtaista tietoa tehokkaasti ja vaivattomasti!

Kuinka se toimii?

API on eräänlainen kirjasto, jota käytetään ohjelmissa, järjestelmissä ja sovelluksissa jotta ne voivat puhua keskenään yksinkertaisella tavalla. Se toimii niin, että järjestelmä kysyy Nordiconin API:ltä tiettyä rahtia tai aikataulua, Nordiconin API poimii nämä tiedot sisäisestä järjestelmästä ja lähettää ne Sinulle omaan järjestelmääsi. Nopeaa ja helppoa!

Tämän API:n avulla voit käyttää tietoja edelleen omalla verkkosivullasi tai saada tietoja tietystä lähetyksestä suoraan järjestelmääsi. Voit myös muokata näitä tietoja ja välittää ne edelleen asiakkaallesi. Toisin sanoen voit hakea niin vähän tai niin paljon tietoa kuin haluat. Mahdollisuus saada juuri se tarkka tieto haluamallasi tavalla ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista.

Mitä Nordiconin API voi tehdä hyväksesi?

API:n avulla ohjelmat, jotka ovat hyviä yhdessä asiassa, voivat tehdä juuri sen, ja My Nordicon sisältää paljon asioita, joita luulemme asiakkaidesi tarvitsevan. Tiedot, jotka tällä hetkellä on mahdollista hakea Nordiconin API:llä, ovat

• Aikataulut
• Rahtien laskenta
• Tarjoukset
• Kotimaan kuljetukset
• Statusraportit  (Milestones)

Eikä tässä vielä kaikki; jatkamme yhä kehitystyötä ja lähitulevaisuudessa API:stä tulee löytymään myös buukkausmahdollisuus.

Tietoja voi hakea sekä tuonnista että viennistä, merikuljetuksista ja junaliikenteestä yhtäläisesti, ja tiedot voidaan ladata kaikista Nordiconin toimistoista Pohjoismaissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Tommi Antikainen     tommi.antikainen@nordic-on.com  tel +358 40 544 6477