en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 15.03.2022 – Shenzhen & Shanghai lockdown
15
Mar
15
Mar

Nordicon News 15.03.2022 – Shenzhen & Shanghai lockdown

Shenzhen on lockdownissa 14.-21.03.2022

Paikallisviranomaiset Shenzhenissä ovat päätyneet määräämään viikon kestoisen lockdownin, jonka tarkoituksena on hillitä ja estää koronatartuntojen kasvua. Kaikki yritykset, lukuunottamatta elintarvikkeiden, polttoaineiden ja muiden välttämättömyyksien toimittajia, on määrätty sulkemaan toimintansa tai työskentelemään kotoa käsin 14.-21.03.2022 välisenä aikana.

Tämän johdosta Shenzhenin terminaali joutuu väliaikaisesti keskeyttämään toimintansa, ja suunnitellut lähdöt Shenzhenistä on siirretty lockdownin jälkeen.

Shenzhenin agenttimme kommentoi

“As per the latest instruction from the Shenzhen government due to the COVID control.

The city of Shenzhen is going to have a complete lockdown for seven days (effective March 14 – 21). All companies are required to WFH during the mentioned period (including ECU Worldwide Shenzhen). Meantime, the warehouses (including Sinotrans / Pedder / JYD) would follow the instruction from the local government and stop the operation.

For the same reason, there will NOT be any LCL activity (including cargo receiving, cargo loading) during the mentioned period. Tentatively, the lockdown will be completed on 21st and we do expect the operation will be resumed 100% on March 22nd. Once we will keep everyone updated if there is any.”

Seuraava lähtö Shenzhenistä

ETD Shenzhen 28.03.2022
ETA Helsinki 21.04.2022
EVER ACT 1183-003W

Vaihtoehtoiset reitit ovat mahdollisia Guangzhoun ja/tai Hong Kongin kautta.

Shanghain lockdown

Agenttimme Shanghaista on myös ilmoittanut, että Shanghai on asetettu vastaavaan lockdowniin, ja tämänhetkisen arvion mukaan lockdownin kesto on maaliskuun loppuun asti. Tilanne on tällä hetkellä vielä epäselvä, ja seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti.

Otamme yhteyttä asiakkaisiin, joilla on tavaraa Shenzhenin tai Shanghain terminaalissa. Olethan yhteydessä tuontitiimiimme, jos sinulla on mitään kysyttävää asiaan liittyen.