en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 16.05.2022 – Vientiyhteydet Helsingistä
16
May
16
May

Nordicon News 16.05.2022 – Vientiyhteydet Helsingistä

Vientiyhteydet Helsingistä

Asiakasportaalimme MyNordicon on ainutlaatuinen palvelu, josta löytyy useita viennin operatiivisia tehtäviä helpottavia toimintoja, kuten nettibuukkausten tekeminen ja rahtilaskurimme, josta saa kätevästi aina tarkistettua hinnat lähetyksille. Lisäksi terminaalille saapuneista lähetyksistä otetut kuvat löytyvät näppärästi sivuiltamme. Puuttuuko sinulta vielä tunnukset MyNordiconiin? Ole yhteydessä myyntiosastoomme, niin palaamme tunnuksilla pikaisesti!

Vaikka laivatiloista on tällä hetkellä pulaa ja feedereiden aikataulut ovat olleet monista syistä johtuen pidemmän aikaa haasteellisia, olemme saaneet järjestettyä suorille konteillemme säännöllisesti viikoittaiset lähdöt Helsingistä. Aikataulut lähdöillemme löytyvät kätevästi sivuiltamme https://www.nordic-on.com/agents-schedule/sailing-schedule/.

Suorat yhteytemme Singaporeen, Shanghaihin, Nhava Shevaan ja Busaniin tarjoavat kattavat yhteydet lukuisiin kohteisiin. Seuraamme jatkuvasti kehittyvää liikennettä ja markkinoita tarkasti, jotta voimme tarjota teille parhaimmat mahdolliset yhteydet. Esimerkiksi Nhava Shevan yhteydellämme saamme tavoitettua Intian ja Sub Intian kohteet sekä Lähi-Idän ja itäisen Afrikan satamat ja Shanghain yhteydellä voimme tarjota rahteja yli 30 Kiinan kohteeseen.

Jos sinulla on mitään kysyttävää vientiin liittyen, olethan yhteydessä joko myyntiimme tai vientiosastoomme – olemme täällä teitä varten!