en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 16.09.2022 – MyNordicon
16
Sep
16
Sep

Nordicon News 16.09.2022 – MyNordicon

yNordicon on Nordiconin moderni ja helppokäyttöinen asiakasportaali, ja löydät ajantasaista tietoa omista lähetyksistäsi sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Jos sinulla ei vielä ole kirjautumistunnuksia MyNordiconiin, lähetäthän meille sähköpostia niin luomme sinulle tunnukset MyNordiconiin käyttöösi.

Alta löydät tietoja ja vinkkejä suosituimpiin työkaluihin:

Calculate and book

Tiesithän, että meiltä voi buukata lähetykset suoraan MyNordiconin kautta. Pääset tekemään nettibuukkauksen lähetyksellesi laskurin kautta. Laskurista saat aikataulun ja agenttitiedot sähköpostiin tai exceliin talteen, ja vain muutamalla klikkauksella pääset jatkamaan nettibuukkauksen tekemiseen. Kun käytät laskuriamme, näet myös Co2 päästöt. Merikuljetuslaskuri ehdottaa lisäksi junareittiä niihin lähtöpaikkoihin ja määränpäihin, joihin voimme tarjota reitityksen myös junalla.

My Consignments

Tämän välilehden alta löydät kaikki omat lähetykesi, ja näet lähetyksien tärkeitä dokumentteja, kuten B/L kopio, saapumisilmoitus ja laskukopio sekä valokuvat lähetykestäsi. Voit seurata lähetyksen kulkua event chainin avulla, ja voit tilata haluamasi raportit suoraan omaan sähköpostiin haluamasi lähetyksen osalta. Lisäksi voit kopioda edellisen lähetyksen tiedot suoraan My Consignmentseista – valitse lähetys jonka haluat buukata uudestaan, kopioi lähetys ja siirryt laskuriin josta saat päivitetyt hinnat samoilla mitoilla, painolla ja määränpäällä kuin valitsemasi lähetys. Samalla saat laskurin kautta myös buukattua lähetyksen uudestaan. Helppoa ja nopeaa!

Statistics

MyNordiconin sivulta Miscellanious löydät tilastot omista lähetyksistäsi. Saat katsauksen vuoden kokonaisvolyymeihin verrattuna edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon, tai voit luoda haluamasi tilaston tuonnin ja viennin prepaid ja collect-lähetyksille tai lähtöpaikan tai määränpään mukaan.
Tilaston voi lähettää omaan sähköpostiin tai tuoda Exceliin.

Status reports

Haluatko saada ajantasaisen tiedon siitä, kun lähetyksesi on saapunut terminaalille lastaukseen tai purettavaksi, tai milloin lähetys on saapunut määränpäähän? Voit valita haluamasi raportit saadaksesi ne suoraan omaan sähköpostiisi.

Quick guides

Olemme tehneet sarjan pikaoppaita MyNordiconin käyttöön, jotta saat kaikki haluamasi hyödyt portaalistamme. Löydät videot sekä MyNordiconin etusivulta ja nettisivuiltamme. Klikkaa kuvaa ja katso!

MyNordconin tarkoitus on olla hyödyllinen työväline juuri sinulle, ja otamme mielellämme vastaan kehitysideoita uusille ideoille joista olisi sinulle hyötyä. Ethän epäröi olla meihin päin yhteydessä mikäli haluat apua MyNordiconin ominaisuuksien käyttöön tai kertoaksesi hienoista ideoista joista olisi sinulle hyötyä.
 
Toivotamme mukavaa perjantain jatkoa ja iloista viikonloppua!