en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 18.10.2023 – My Nordicon 2.0 on täällä!
18
Oct
18
Oct

Nordicon News 18.10.2023 – My Nordicon 2.0 on täällä!

My Nordicon 2.0 – Vähintään kaksi kertaa entistä parempi!

Nordiconin asiakasportaali My Nordicon on ollut jo vuosien ajan tärkeä ja arvostettu työväline, ja nyt olemme tehneet siitä entistä paremman! Joitain ominaisuuksia on päivitetty käyttäjäystävällisimmäksi, ja lisäksi olemme kehittäneet uusia toimintoja. My Nordicon on saanut myös uuden, raikkaan ilmeen, josta toivomme sinun pitävän.

Koska olemme lisänneet täysin uusia toimintoja My Nordiconiin, lähetämme myöhemmin syksyn aikana lisää tietopaketteja ja insider-vinkkejä My Nordiconin uusista hienoista ominaisuuksista. Tässä on vilkaisu toimintoihin:


QUICK QUOTE

Jos sinulla on kiire, ja haluat alustavan hinnan pelkästään painoon ja tilavuuteen perustuen, voit tehdä pikalaskelman suoraan etusivulta. Saat hinnan kaikkiin viennin ja tuonnin kohteisiin ja lähtöpaikkoihin, joita tarjoamme. Laskelma vie suoraan vaiheeseen kaksi, jossa voit tarkentaa tietoja halutessasi. Tämä todella minimoi näppäinpainallukset!


MY QUOTES

Voit nyt tallentaa omat tekemäsi laskelmat helposti löydettäväksi! Kun olet tehnyt laskurilla laskelman, voit suoraan tallentaa sen portaaliin ja löytää ”My Quotes”-painikkeen alta myöhemmin. Voit viedä laskelman suoraan exceliin tai buukata vain muutamalla klikkauksella!


MY BOOKINGS

Haluatko saada yleiskatsauksen kaikista buukkauksistasi Nordiconille? My Bookings-painikkeesta pääset katsomaan omat buukkauksesi. Avaamalla tietyn buukkauksen nähdäksesi buukkaukseen liittyvät dokumentit, kuvat lähetyksestä sekä lähetyksen statuksen joka osoittaa viimeisimmän tilan kuljetusketjussa.

Alla on kaksi uutta toimintoa My Bookings-kohdassa:


Viennin B/L-ohjeet

Voit nyt helposti lähettää B/L-ohjeet vientilähetyksellesi My Bookingsin kautta. Toiminto on avoinna lähetyksen closing-päivään asti. Lähetetyt ohjeet ja vahvistetut B/L:t näkyvät buukkauksen tiedoissa. Voit myös lähettää ohjeet PDF-muodossa My Bookings-sivulla.


Tuonnin lajitteluohjeet

Voit kirjata lajitteluohjeet suoraan My Nordiconista My Bookings-sivulta. Toiminto on avoinna lähetyksen saapumispäivään asti. Lähetetyt ohjeet näkyvät buukkauksen tiedoissa.


Mitä mieltä olet uudesta My Nordiconista?

Tässä oli muutamia maistiaisia My Nordicon 2.0:sta. Jaamme syksyn aikana lisää tietoja upeista toiminnoista ja työkaluista, joiden avulla voit helpottaa omaa työpäivääsi. Onko sinulla kysyttävää, kommentteja uusista toiminnoista tai puuttuuko sinulta vielä kirjautumistiedot? Ota yhteyttä myyntiimme!