en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 19.06.2024 – Neutraalius kappaletavaratoimijan maailmassa
19
Jun
19
Jun

Nordicon News 19.06.2024 – Neutraalius kappaletavaratoimijan maailmassa

Neutraaliuden merkitys

Me Nordiconilla käytämme usein sellaista termiä kuten “Olemme neutraaleja”. Ilmeinen käsite meille kappaletavaraoperaattorina, mutta ei ehkä niin yksinkertaisesti ja selkeästi ymmärrettävissä kaikille alan toimijoille. Siksi ajattelimme, että on aika selventää hieman neutraalisuuden merkitystä.


Neutraali kappaletavaraoperaattori

Nordiconin tavoin neutraalina kappaletavaraoperaattorina toimiminen tarkoittaa sitä, että asiakkaamme ovat puhtaasti huolintayrityksiä tai kuljetusalalla toimivia yrityksiä. Neutraali toimija ei käänny sellaisten asiakkaiden puoleen, mitkä tuottavat tavaroita tai muutoin ovat loppuasiakkaita. Nämä mainitut yritykset ovat niin sanottuja suoria asiakkaita ja ovat näin ollen vain huolitsijoiden asiakkaita.

Nordiconin asiakkaat voivat tuntea olonsa turvalliseksi tietäen, että Nordicon ei ota yhteyttä heidän asiakkaisiinsa, eikä koskaan myy palveluita tai käy kauppaa suorien asiakkaiden kanssa. Nordicon on ollut neutraali alusta alkaen ja tulee olemaan sitä myös tulevaisuudessa.

Neutraali globaalisti

Nordicon tekee yhteistyötä maailmanlaajuisen kumppaninsa ECU Worldwiden kanssa, jolla on maailman suurin neutraali kappaletavaraverkosto.
 
Maailmanlaajuinen verkostomme tarjoaa 2 400 suoraa palvelua, toimintaa 180 maassa ja ovelta ovelle -toimituksia 52 markkina-alueella ympäri maailman.
 
Tämä tarkoittaa, että kuljetuksenne kulkevat lähettäjältä vastaanottajalle neutraaleissa käsissä.

Toivottavasti tämä selvensi sitä, mitä me kappaletavaratoimijat kutsumme neutraaliksi. Se on olennainen osa läpinäkyvää, vakaata ja tehokasta kuljetusketjua ja tekee mielestämme Nordiconista ilmeisen valinnan kappaletavarallesi.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!