en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 20.10.2022 – COVID-lockdown Ningbon Beilunissa
20
Oct
20
Oct

Nordicon News 20.10.2022 – COVID-lockdown Ningbon Beilunissa

Agenttimme Kiinassa on tiedottanut, että Ningbon Beilunin alueella on COVID-tartuntojen tilanne on lähenyt nousuun. Paikalliset viranomaiset ovat ottaneet käyttöön väliaikaisen lockdownin, jonka toivotaan rajoittavan käynnissä olevaa epidemiaa.

Agenttimme ECU Worldwide on ilmoittanut, että toimisto ja satama Ningbossa ovat avoinna, mutta tällä hetkellä pääsy terminaalille on väliaikaisesti suljettu tartuntojen leviämisen estämiseksi.

Toivomme, että toiminta Ningbossa palautuu normaaliksi pikaisesti, ja pidämme tilannetta tarkasti silmällä sekä tiedotamme tilanteen etenemisestä kun saamme lisätietoja.

Sulkutilan aikana reititämme lähetykset Ningbon sijasta Shanghain kautta, ja suosittelemme toimittamaan Ningbon lähetykset suoraan Shanghaihin.


Olethan yhteydessä tuontiosastoomme, mikäli sinulla on mitään kysyttävää.


Shanghain agentin yhteystiedot:

ECU WORLDWIDE CHINA LTD.
Contact: Xu / FOB nomination dept.
T: +86 21 63643399 ext 6755
F: +86 21 23010966
E: exportnomi-sha@ecuworldwide.com

Ningbon agentin yhteystiedot:

ECU WORLDWIDE (GUANGZHOU) LIMITED
Contact: Ms Lisa Cao
T: +86 574 87172005
M: +86 15968497934
E: lisac@ecuworldwide.com

Agenttimme tiedottaa:

“Due to the rise in COVID-19 cases, the Government is taking stringent action with strict lockdowns in different districts, to check the spread of the virus.

While the lockdowns in Shenzhen, Dalian, and Tianjin have been lifted, there has been a sharp rise in cases in Ningbo Beilun district.

As a consequence, operations at our warehouses in Ningbo have been suspended, due to closure of the warehouse as per government mandates.

However, our Ningbo office is operational and you may reach out to via email, phone, or instant messaging platforms with regard to any queries you may have about your cargo movement.

We will be happy to assist you with the same. All our other offices and facilities in China are functioning, as usual.