en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 22.03.2021 – Co2 Emissions – Hiilidioksidipäästöt Nordiconin junaliikenteessä
23
Mar
23
Mar

Nordicon News 22.03.2021 – Co2 Emissions – Hiilidioksidipäästöt Nordiconin junaliikenteessä

CO2-emissiot Nordiconin junaliikenteessä

Kehitämme jatkuvasti IT-palveluitamme ja voimme nyt ylpeänä lisätä rautateiden CO2-päästöt luetteloomme. Olemme jo monien vuosien ajan osoittaneet hiilidioksidipäästöjen määrän meri- ja kotimaan liikenteessä. Rautatiepalvelumme on kasvanut merkittävästi ja on vahva vaihtoehto merelle ja lentoliikenteelle, on siis luonnollista, että myös junatuotteemme näyttää hiilidioksidipäästöjen määrän. Päästöt lasketaan kuljetuksesta Rail-hubista Rail-hubiin, mutta ne ovat käytettävissä myös kotimaan liikenteessä Kiinassa ja Suomessa, toisin sanoen voit valita, haluatko CO2-päästöjen näkyvän aina ovelta ovelle tai vain hubien väillä.

Emissiot löydät: 

• Bookkausvahvistuksesta
• Nordiconin laskusta
• My Nordiconin omasta päästölaskimesta
• My Nordiconin rahtilaskelmasta

Miksi niin monet nykyään valitsevat junarahdin?

• Junarahdin kuljetusaika Kiinasta Pohjoismaihin on yleensä noin 14 päivää, mikä asettaa sen puoliväliin lento- ja meriliikenteen kuljetusajan välissä.

• Kuljetuskustannukset ovat huomattavasti pienemmät vs junarahti / lentorahti. Junarahti tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon kustannusten ja kuljetusajan välillä.

• Junarahti tuottaa huomattavasti vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin lentorahti kiloa kohden kuljetettuna mikä tekee siitä kestävän vaihtoehdon, joka on samalla merkittävästi nopeampi kuin merirahti.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää!

Ole yhteydessä Rail-osastoomme  railfinland@nordic-on.com jos joku asia jäi vaivaamaan, autamme mielellämme. 
Muistathan My Nordiconin, sen kautta on helppo tehdä emissio- ja hintalaskelmia sekä buukata lähetykset.

Aurinkoista viikkoa!