en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 22.2.2021 Nordicon and Unifaun
22
Feb
22
Feb

Nordicon News 22.2.2021 Nordicon and Unifaun

Mahdollisuus EDI-yhteyteen Nordiconin kanssa Unifaunin avulla!

Haluaisitko saada EDI-yhteyden Nordiconin kanssa? Voisit varata LCL:n suoraan omasta tietojärjestelmästäsi ja halutessasi saisit myös varausvahvistuksen, lähetystiedot ja tilaraportin suoraan tietokoneellesi. Tämä säästäisi paljon aikaa ja helpottaisi LCL-hallintaasi. Nyt tämä kaikki on mahdollista Unifaunin avulla!

Nordicon on solminut kumppanuuden Unifaunin kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava TA-järjestelmien toimittaja (Transport Administration). Yli 20 vuoden kokemuksella yritys tarjoaa innovatiivisia ja korkealaatuisia TA-järjestelmiä, jotka yksinkertaistavat sekä kuljetusten ostajien että huolintaliikkeiden päivittäistä työtä. Joka päivä noin 100 000 yritystä lähettää yli 800 000 lähetystä Unifaunin TA-järjestelmän kautta, joten tämä on keskeinen osa eurooppalaista logistiikkaa.

Tämä on yksinkertaisin tapa saada EDI-yhteys Nordiconin kanssa ja siihen siirtyminen on helppoa Unifaunin vakiintuneen TA-järjestelmän kautta. Monet asiakkaistamme ovat jo nyt yhteydessä Unifaunin TA-järjestelmään, tai jopa integroineet sen osaksi omaa tietojärjestelmäänsä, mikä tarkoittaa, että nämä huolitsijat voivat tarjota myös omille asiakkailleen EDI-yhteyden Unifaunin avulla.

LCL-rahdin tilaamisen lisäksi pääset myös Nordiconin kaikkiin yleisiin tilaraportteihin Unifaunin kautta. Alla on listattuna raportit, jotka tällä hetkellä tarjoamme, mutta pian valikoimaamme tulee myös uusia:

Import 

Shipment departured (VDO)
Arrival at port (VAD)
Cargo unloaded (TCU)
Cargo picked up terminal (TCR)
Cargo delivered to c/ (ICR)

Export

Cargo picked up at s/ (PU)
Cargo arrived terminal (TCA)
Cargo loaded into container (TCL)
Vessel departed POD (VDL)
Vessel departed continental port (VDT)
Cargo arrived at final destination (ATA)

Unifaun ja Nordicon

Unifaun tarjoaa nyt myös meriliikennettä, sillä uusi merimoduuli on kehitetty yhteistyössä Nordiconin kanssa. Kaikki Nordiconin pohjoismaiset toimipisteet on integroitu Unifauniin, joten ota meihin yhteyttä, jos haluat tarkastella tätä järjestelmää myös Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa.

Huomaa, että kun otat yhteyttä Unifauniin koskien merimoduulia Nordiconiin, on tärkeää mainita – Unifaun TMS sekä Nordiconin asiakasnumerosi. Sen saa helposti meiltä Nordiconilta.

Ota yhteyttä Unifauniin saadaksesi lisätietoja: sales@unifaun.com

Myös myynti-tiimimme auttaa mielellään:

Tommi Antikainen, tommi.antikainen@nordic-on.com +358 40 544 6477
Erika Gomes Martins, erika.gomes-martins@nordic-on.com +358 41 730 6680