en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 24.08.2021 – Nordicon ottaa hoitaakseen Ecu Nordicin toiminnot Pohjoismaissa
24
Aug
24
Aug

Nordicon News 24.08.2021 – Nordicon ottaa hoitaakseen Ecu Nordicin toiminnot Pohjoismaissa

Nordicon Group ottaa hoitaakseen Ecu Nordicin toiminnot Pohjoismaissa

Olemme iloisia voidessamme esitellä toisen suuren uutisen Nordicon-konsernille. Olemme ottaneet hoitaaksemme Ecu Nordicin operaatiot kaikissa Pohjoismaissa. Ecu Nordic on ollut 15-vuoden ajan Ecu Worldwiden edustajana Pohjoismaissa ja varsinkin Tanskassa sillä on ollut vankka jalansija markkinoilla.

Yhtiöiden volyymien ja asiakkaiden yhdistyminen vahvistaa entisestään Nordiconin tarjontaa ja luo meille uusia mahdollisuuksia kehittyä. Ecu Nordicilla on toimintaa myös Suomessa, mutta henkilökuntaa ei Suomessa Tanskan tapaan tulla yhdistämään.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme tehdä tämän sopimuksen Mads Wintherin kanssa ja saamme nyt ottaa Ecu Nordicin toiminnan hoitaaksemme. Yhteiset volyymimme luovat uusia edellytyksiä liikenteen kehittämiselle ja laajentumisen jatkamiselle Tanskassa”, sanoo Nordicon Groupin toimitusjohtaja Linus Ahlm.

Odotamme innolla seuraavaa askelta matkallamme, sillä tämä vahvistaa asemaamme markkinoilla Pohjoismaiden johtavana neutraalina toimijana. Ecu Worldwiden kanssa olemme vahvempia yhdessä.

Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!