en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 25.02.2022 – Juhlavuosi 2022
25
Feb
25
Feb

Nordicon News 25.02.2022 – Juhlavuosi 2022

Nordiconin Suomen toimisto perustettiin lähes 20 vuotta sitten

Maanantaina 15.04.2002 Suomen toimisto aloitti toiminnan, kun Tommi Antikainen (kuvassa oikealla) marssi Kulmakadun toimistoon ja käynnisti tietokoneen. Vasemmalla kuvassa on toimitusjohtajamme Linus Ahlm. Kuva otettu ensimmäisien päivien aikana ja paljon on tapahtunut noiden päivien jälkeen – jo muutaman viikon päästä meitä Nordiconilaisia oli 3 avaamassa Suomen toimintaa. Nykyään meitä on Suomessa jo 16, ja lisää on tulossa.

Vuosien saatossa Nordicon on kasvanut markkinajohtajaksi ja koko Nordicon työllistää yhteensä yli 100 työntekijää.

Nordicon on aina halukas kehittymään ja investoimaan kehitykseen

Jo alusta asti nopea tiedon kulku on ollut tärkeässä osassa Nordiconin palvelua, ja ainutlaatuiset IT-ratkaisut ovat tänäkin päivänä keskeisessä osassa toimintaamme. Ydintoimintamme neutraalin LCL-merirahdin lisäksi olemme markkinajohtajia junakuljetuksissa.

Viime vuoden loppupuolelle Nordicon teki strategisen päätöksen ja liittyi ECU Worldwiden maailmanlaajuiseen verkostoon. Yhteistyö ECU Worldwiden kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota teille, arvokkaille asiakkaillemme, markkinoiden parhaita ratkaisuja nyt ja tulevaisuudessa.

Juhlavuosi 2022

Julkaisemme juhlavuoden 2022 aikana mukavia muistoja, kilpailuja ja kampanjoita. Otahan siis uutiskirjeidemme lisäksi sosiaalisen median kanavamme Instagram ja LinkedIn seurantaan!