en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 25.03.2022 – Local charges in destination – Uutta MyNordiconissa!
25
Mar
25
Mar

Nordicon News 25.03.2022 – Local charges in destination – Uutta MyNordiconissa!

MyNordicon

Nordicon on aina ollut IT-ratkaisuissa edelläkävijä, ja työskentelemme aktiivisesti saadaksemme mahdollisimman tehokkaita funktioita asiakasportaaliimme MyNordiconiin. MyNordiconissa on runsaasti erilaisia toimintoja, jotka auttavat teitä päivittäisissä työtehtävissä.

Erilaisia toimintoja ovat mm. rahtilaskurimme niin meri- kuin junarahdeille, päästölaskuri ja lähetysten seuranta sekä erilaisten status-reporttien tilaaminen omaan sähköpostiisi. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia MyNordiconiin, olethan yhteydessä meihin päin, niin saat tunnukset minuuteissa käyttöösi!

Uusin päivityksemme MyNordiconiin on vientikohteiden paikalliset kulut.

Määränpään paikalliset kulut

Paikalliset kulut löytyvät MyNordiconista kohdasta Miscellanious – Local charges.

Viennin paikalliset kulut olivat jo aikaisemmin käytössä MyNordiconissa, mutta vaihdettuamme agenttiverkostoa toiminto poistettiin hetkellisesti käytöstä, jotta pystyimme päivittämään uuden verkostomme paikallisia kuluja ja parantamaan toimintoa entisestään.

Tällä hetkellä paikalliset kulut löytyvät noin 100 eri kohteelle vientimme osalta, ja jatkamme kohteiden päivittämistä. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että paikalliset kulut ovat viitteellisiä, ja kuluihin on mahdollista tulla muutoksia.

MyNordiconista puuttuvien vientikohteiden paikalliskulujen osalta voitte olla yhteydessä myyntiimme.

Onko sinulla kehitysideoita MyNordiconiin?

Otamme mielellämme vastaan ​​palautetta ja kehitysideoita MyNordiconin kehittämiseen, älä siis epäröi ottaa yhteyttä jos sinulla olisi toiveita erilaisiin ominaisuuksiin.

Nordiconin väki toivottaa mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!