en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 27.01.2023 – Nordicon on yhteydessä Cargowiseen
27
Jan
27
Jan

Nordicon News 27.01.2023 – Nordicon on yhteydessä Cargowiseen

Nordicon on yhteydessä Cargowiseen

Cargowise on tietojärjstelmä, jota käyttää iso osa kansainvälisistä huolitsijoista ja verkostoista, mm. siksi että tämä sopii hyvin yrityksille, joilla on useita toimistoja. He voivat hyötyä siitä, että kaikki tiedot ovat saatavilla yhdessä järjestelmässä ja niihin pääsee käsiksi mistä päin maailmaa tahansa.

Nordicon on nyt yhteydessä ja integroitu Cargowiseen ECU Worldwiden kautta. Tämän ansiosta Cargowiseä hyödyntävät asiakkaamme voivat helposti buukata lähetyksenne suoraan tästä järjestelmästä.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on laajentaa Cargowisessä olevia toimintoja niin, että myös lähetyksen seuranta ja aikataulut tulevat olemaan saatavilla suoraan Cargowisesta.

Olemme Nordiconilla aina pitäneet IT-ratkaisuja tärkeänä, sillä olemme huomanneet teidän saavan lisäarvoa siitä kuinka tehokkaita ja hyödyllisiä ne ovat jokapäiväisessä työssä.

Jos teillä on Cargowise-yhteys, ja haluatte buukata Nordiconilta sitä kautta, olethan yhteydessä meihin päin!

Nordicon API – ratkaisu muille datayhteyksille

API (Application Programmin Interface) on keino hakea dataa suoraan Nordiconin systeemistä. Nordicon API:ssa on saatavilla tiedot rahdeista, paikallisista kuluista, aikataulusta ja lähetyksen seurannasta. Voit myös buukata Nordicon API:n kautta lähetyksesi.

Kaikki tieto mitä tarvitset lähetystäsi varten, on mahdollista saada Nordicon API:sta. Voit hakea myös tietoja useilta eri osapuolilta halutessasi, ja esimerkiksi siirtää omille kotisivuillesi.

Tällä hetkellä allaoleva tieto on haettavissa Nordicon API:sta:

1. LCL-lähetyksen buukkaus
2. Tarjousten ottaminen
3. Track & Trace
4. Aikataulut
5. Lähetyksen seuranta

Eikö kuulostakin hienolta! Olethan yhteydessä Jenniin (jenni.isotalo@nordic-on.com) tai Sirpaan (sirpa.martiskainen@nordic-on.com), jos haluat lisätietoja tai kuinka toimia jos haluat Cargowisen tai Nordicon API:n käyttöösi.