en-US,en;q=0.5
News / Nordicon News 28.04.2021 – My Nordicon – The Ultimate Online Customer Portal
28
Apr
28
Apr

Nordicon News 28.04.2021 – My Nordicon – The Ultimate Online Customer Portal

My Nordicon

Olemme erittäin ylpeitä näppärästä My Nordicon -portaalistamme ja olemme saaneet siitä paljon kiitosta myös teiltä käyttäjiltä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään portaalin erilaisia toimintoja, jotka helpottavat asiakkaittemme kiireistä työpäivää.

Tällä hetkellä noin 80% vientilähetyksistämme varataan portaalin kautta ja käytön suosio on ollut jatkuvassa kasvussa. Tämä helpottaa toki meidänkin työtämme, mutta ennen kaikkea se on loistava apu asiakkaillemme. Ja mikä parasta, näin meille jää enemmän aikaa keskittyä tärkeimpään tehtäväämme, eli laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Muistathan, että portaalissamme voit laskea meri- ja junarahdit päästöineen, nähdä jokaisen yksittäisen lähetyksen historian, seurata lähetyksiä tilaraporttiemme kautta, katsoa erilaisia tilastoja ja paljon muuta!

Jos kirjautumistietosi My Nordiconiin katoavat vahingossa, lähetä meille sähköpostia ja laitamme tulemaan uudet tunnukset tulemaan pikaisesti.

Tässä on hyödyllisiä vinkkejä suosituimmista työkaluistamme.

Calculate & Book

Miksi lähettää sähköpostia ja odottaa vastauksia, kun voit laskea hinnat nopeasti ja helposti My Nordiconissa?

Laskuristamme saat hinnat meri- ja junarahtiin kotimaan ajoineen vain muutamalla napsautuksella. Laskelmasta näet aikataulut, agenttitiedot ja ehtomme sekä myös tiedot rahdin päästöistä. Junarahtiin saat lisäksi suoraan tiedot tuonnissa FOB-, FCA- ja EXW-ehdoilla sekä viennissä CIF- ja DAP-ehdoilla.

Saat laskutoimituksesi sähköpostitse tai Excel-tiedostona suoraan koneellesi. Kun toteat hintamme hyviksi, niin voit varata kuljetuksen suoraan portaalista. Tämän helpompaa ei voisi olla!

My Consignments

Tämän toiminnon alta löydät kaikki yrityksesi rekisteröidyt varaukset.

Sinulla on pääsy kaikkiin annettuihin asiakirjoihin, kuten konossementtiin ja laskuun kaikista varauksistasi.

Voit seurata kuormasi matkaa tapahtumaketjumme kautta. Pääset katsomaan prosessin kunkin vaiheen ajan ja päivämäärän tapahtumahistoriasta sekä voit myös pyytää tilaraportteja sähköpostitse tietylle lähetykselle.

Viimeisenä, muttei lainkaan vähäisimpänä käyttöäsi helpottavana työvälineenä, voit kopioida lähetyksesi ja ottaa oikotien laskuriimme. Saat helposti päivitetyt hinnat samalle painolle, tilavuudelle ja kohteelle. Näin voit varata uuden toimituksen suoraan samoilla toimitustiedoilla nopeasti ja helposti!

Statistics

Tämä on hyödyllinen työkalu, kun haluat saada kattavan katsauksen varauksistasi, sekä meri että junarahtien osalta.

Tilastot antavat yleiskuvan tämän vuoden kokonaisvolyymeista viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Voit luoda mukautetun raportin, jossa on tuonti- / vientilähetykset, collect / prepaid -suodatus tai etsiä tiettyjen kohteiden tiedot.

Voit lähettää raportin suoraan sähköpostiisi, tulostaa tai kopioida Exceliin. Näppärää, vai mitä?

Status Reports

Haluatko ilmoituksen aina, kun lähetyksesi ovat saapuneet terminaaliin lastattavaksi tai ainoastaan, kun vain yksi tietty lähetys on purettu määränpäässä?

Nyt voit muokata asetuksiasi My Nordicon -sovelluksessa helposti muutamalla napsautuksella.

Täydellinen työkalu lähetystesi seuraamiseen juuri haluamallasi tavalla!

Quick Guides

Uusille My Nordiconin käyttäjille ja myös muistin virkistykseksi kokeneimmillekin konkareille, olemme koonneet koosteen kaikkein älykkäimmistä ominaisuuksista. Osiosta “My Nordicon – Quick guides” löydät kaikki opetusvideomme. Näitä on hyvä käyttää myös perehdytyksen tukena.

Onko sinulla ehdotuksia siitä, miten My Nordicon voi olla vielä parempi?

Otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan, joten jos sinulla on mielessäsi pienikin asia, joka voisi helpottaa työpäivääsi, niin ota meihin yhteyttä. Todella hyvä idea voi tuoda sinulle palkkion!

Aurinkoista viikon jatkoa ja hyvää vappua!