en-US,en;q=0.5
News / Nordicon overtager ECU Nordics aktiviteter i Norden
24
Aug
24
Aug

Nordicon overtager ECU Nordics aktiviteter i Norden

Nordicon overtager ECU Nordics aktiviteter i Norden

Vi kan med glæde præsentere endnu en stor nyhed for Nordicon -gruppen, der sammen med ECU Worldwide styrker sin position i Norden.

Fra 1. september overtager Nordicon alle operationer i ECU Nordic / Nordistic, som har været agent for ECU Worldwide de sidste 15 år. Overgangen sker primært i Danmark, hvor ECU Nordic / Nordistic er en betydelig coloader, men også omfatter operationer i de andre nordiske lande.

Virksomhedernes fusion af mængder, kunder og erfarne medarbejdere styrker yderligere Nordicons portefølje og skaber muligheder for os at udvikle i fremtiden. Følg os på denne nye rejse i løbet af efteråret.

Vi er utroligt glade for at indgå denne aftale med Mads Winther om at overtage ECU Nordics drift. Vores fælles volumener vil skabe nye betingelser for at udvikle vores trafik og fortsætte vores ekspansion i Danmark,” siger Linus Ahlm, administrerende direktør i Nordicon -gruppen.

Vi ser frem til det næste trin på vores rejse, da denne adgang styrker vores position på markedet som Nordens førende neutrale coloader. Sammen med ECU Worldwide er vi “stærkere sammen”

Har du spørgsmål?

Vi står selvfølgelig til rådighed med hvad svar du end måtte have spørgsmål til.

Kontakt: Rune Damsgaard på tlf. +45 20581316