en-US,en;q=0.5
News / Nordicon på Sociala Medier
19
Nov
19
Nov

Nordicon på Sociala Medier

Nordicon på Sociala Medier

De flesta uppskattar hederliga nyhetsbrev men att få vara social på en plattform lockar numera allt fler. Vi på Nordicon gillar ju att besöka er kunder men visst finns det något värde i att även kunna integrera på nätet!

Vi delar med oss av nyheter, utvecklingar och en del skoj på olika sociala plattformar, så välj den som passar dig bäst och häng på. Vi ser fram emot att även ses online!

LinkedIn

LinkedIn är plattformen som vuxit så det knakar de senaste åren. Vi på Nordicon är väldigt aktiva på LinkedIn och vill du hänga med på våra allra viktigaste nyheter och senaste utveckligar så är LinkedIn plattformen för dig!

nordicon på LinkedIn: @nordicon

Instagram

På vår Instagram visar vi gärna upp vår fantastiska personal, aktiviteter och en del skoj! Är du nyfiken på vad som sker bakom kulisserna så är Instagram ett givet val!

nordicon på instagram : @nordicon_no1

Facebook 

Nordicon finns även på facebook för er som gillar att vistas där. Här delar vi gärna med oss av viktiga nyheter men något mindre frekvent. Gillar du frasen “lagom är bäst” är detta rätt forum för dig!

nordicon på Facebook: @nordicon1

Linus & Peter i podcasten Containers & Entertainers

Ni har väl inte missat att lyssna på Linus & Peters podcast Containers & Entertainers? Med ett avsnitt i månaden tar Nordicons radarpar sig an delar av logistikens värld.

Vi har hittills fått ta del av debatter mellan tungviktare från branschen i riktigt heta ämnen, som containerfrakternas nya historiska rekord samt rederierna och logistikbolagens kamp om godsägarna. Men även avsnitt om värdet av IT i logistiken, utvecklingen av järnvägstransporter och vikten av vässade terminaltjänster.

Tredje säsongen är i full gång och i senaste avsnittet gästades podcasten av ingen mindre än Tim Tudur, CEO ECU Worldwide. Har du inte lyssnat in dig ännu, är det på tiden!

Lyssna nu via Spotify på senaste avsnittet

“ECU Wordwide – Världens ledande samlastningsnätverk. Nu också i Norden!”

Vi finns där poddar finns, så du hittar oss även i din podcast app.

Glöm inte att prenumerera så du inte missar kommande avsnitt.

Containers & Entertainers på Instagram!

Följ med Linus & Peter på deras podcastresa via instagram @containers_and_entertainers