en-US,en;q=0.5
News / Nordicon på Sociala Medier
06
May
06
May

Nordicon på Sociala Medier

Visst gillar vi hederliga nyhetsbrev men att få vara social på en plattform lockar numera allt fler. Vi på Nordicon gillar ju våra kunder och ser fram emot att ses på framtida besök och event, men visst finns det något värde i att kunna integrera även på nätet, speciellt i dessa tider!

Vi delar med oss av nyheter, utvecklingar och en del skoj på olika sociala plattformar, så välj den som passar dig bäst och häng på. Vi ser fram emot att ses online!

LinkedIn

LinkedIn är plattformen som vuxit så det knakar de senaste åren. Vi på Nordicon är väldigt aktiva på LinkedIn och vill du hänga med på våra allra viktigaste nyheter och senaste utveckligar så är LinkedIn plattformen för dig!

nordicon på LinkedIn: @nordicon

Instagram

På vår Instagram visar vi gärna upp vår fantastiska personal, aktiviteter och en del skoj! Är du nyfiken på vad som sker bakom kulisserna så är Instagram ett givet val!

nordicon på instagram : @nordicon_no1

Facebook 

Nordicon finns även på facebook för er som gillar att vistas där. Här delar vi gärna med oss av viktiga nyheter men något mindre frekvent. Gillar du frasen “lagom är bäst” är detta rätt forum för dig!

nordicon på Facebook: @nordicon1

Linus & Peter i podcasten Containers & Entertainers

Ni har väl inte missat att lyssna på Linus & Peters podcast Containers & Entertainers? Med ett avsnitt i månaden tar Nordicons radarpar sig an delar av logistikens värld. Vi har hittills fått ta del av debatter mellan tungviktare från branschen i riktigt heta ämnen, som containerfrakternas nya historiska rekord samt rederierna och logistikbolagens kamp om godsägarna. Men även avsnitt om värdet av IT i logistiken, utvecklingen av järnvägstransporter och vikten av vässade terminaltjänster. Så har du inte lyssnat in dig ännu är det på tiden!

Andra säsongen är i full gång och i säsongens fjärde avsnitt ger de lyssnarna en intensivkurs i samlastning!

Lyssna nu via Spotify på senaste avsnittet
“Logistik i kubik – Grunderna i samlastning”

Vi finns där poddar finns, så du hittar oss även i din podcast app. Glöm inte att prenumerera så du inte missar ett avsnitt!

Containers & Entertainers på Instagram!

Följ Linus & Peter på deras podcastresa
@containers_and_entertainers