en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sales & Marketing välkomnar Mohamed i vårt team!
19
May
19
May

Nordicon Sales & Marketing välkomnar Mohamed i vårt team!

Nordicon Sales & Marketing välkomnar Mohamed!

Nordicon växer så det knakar och det innebär nya möjligheter för oss att utveckla vår verksamhet ytterligare.

Vi är därför glada att välkomna Mohamed till vårt team! Låt oss presentera oss

Peter Mike
Sales & Marketing Manager

Medgrundare av Nordicon och en erfaren exportare i branschen. Peter personifierar den oranga bollen i Nordicons logo, sitter aldrig still och studsar dagligen ur sig ideér på utvecklingar och upptåg. Alla events som Nordicon har arrangerat har Peter garanterat både kläckt ideen, fixat festen och var den som stannade till sist!
Ni bör även fått besök av honom på kontoret men då var han troligtvis iklädd någon form av utklädnad och delade ut godis. Peter extraknäcker även som Sir Shippis och det passar honom som handen i handsken tycker vi!

Har du frågor gällande våra IT verktyg, samarbeten eller godis kontakta Peter!

peter.mike@nordic-on.com

Karin Olafsdottir
Sales Representative

Inget vet egentligen hur länge Karin har jobbat på Nordicon, men det är länge! Under många år var Karin en nyckelspelare på vår exportavdelning så det finns inte mycket hon inte vet om vår export och därför är det tur att hon sitter redo att svara på alla era frågor @sales. Ordning och reda känns som ett motto värdigt Karin och därför är vi glada att just hon har ansvar för Nordicons miljöarbete. Sen att hon är utbildad formgivare gör ju oss inte ledsna då hon sätter sin prägel på vår grafiska profil.

Har du några kluriga förfrågningar eller vill du veta mer om vårt miljöarbete kontakta Karin!

karin.olafsdottir@nordic-on.com

Therése Sommerauer
Marketing Coordinator

Therése firar nu sitt elfte år på Nordicon! Många av åren spenderade hon som en värdefull del av importavdelningen, och när hon provat allt så var marknadsavdelningen given som nästa destination. Therése är en fena på det kreativa och har en drivkraft och en energi som ingen duracellkanin kan rå på. Vi är glada att just hon satt tänderna i vårt arbete på Sociala Medier och alltid är redo att ta Nordicon till nya höjder på nätet.

Vill du komma i kontakt med Therése så gör du det bäst på våra sociala medier, men man får mejla också!

therese.sommerauer@nordic-on.com

Mohamed Abdulkadir
Sales and Business Development

Mohamed har de senaste åren planerat direktkonsoler på vår exportavdelning som ingen annan. När han inte samlastat gods har han spenderat tid med att dömma i elithandboll. Mohamed är av kalibern som ser möjligheter i allt och därför är vi glada att han ville ta sig an rollen som Sales and Business Development hos oss. Ni kommer garanterat få ett besök av honom inom kort!

Har du något spännande upplägg på gång och vill veta hur vi kan hjälpa till, så är Mohamed vår givna problemlösare!

mohamed.abdulkadir@nordic-on.com