en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sales & Marketing
03
Jun
03
Jun

Nordicon Sales & Marketing

Nordicon Sales & Marketing

Har ni koll på oss? Ansiktet bakom masken, kvinnan bakom mannen och personen bakom tangentbordet?
Vi tänkte att vi skulle ta och presentera oss

Peter Mike

Sales & Marketing Manager

Medgrundare av Nordicon och en erfaren exportare i branschen. Peter personifierar den oranga bollen i Nordicons logo, sitter aldrig still och studsar dagligen ur sig ideér på utvecklingar och upptåg. Alla events som Nordicon har arrangerat har Peter garanterat både kläckt ideen, fixat festen och var den som stannade till sist!
Ni bör även fått besök av honom på kontoret men då var han troligtvis iklädd någon form av utklädnad och delade ut godis. Peter extraknäcker även som Sir Shippis och det passar honom som handen i handsken tycker vi!

Har du frågor gällande våra IT verktyg, samarbeten eller godis kontakta Peter!

peter.mike@nordic-on.com

Karin Olafsdottir

Sales and Marketing representative

Inget vet egentligen hur länge Karin har jobbat på Nordicon, men det är länge! Under många år var Karin en nyckelspelare på vår exportavdelning så det finns inte mycket hon inte vet om vår export och därför är det tur att hon sitter redo att svara på alla era frågor @sales. Ordning och reda känns som ett motto värdigt Karin och därför är vi glada att just hon har ansvar för Nordicons miljöarbete. Sen att hon är utbildad formgivare gör ju oss inte ledsna då hon sätter sin prägel på vår grafiska profil.

Har du några kluriga förfrågningar eller vill du veta mer om vårt miljöarbete kontakta Karin!

karin.olafsdottir@nordic-on.com

Therése Andersson

Marketing Coordinator

Therése firar nu sitt tionde år på Nordicon! Många av åren spenderade hon som en värdefull del av importavdelningen, och när hon provat allt så var marknadsavdelningen given som nästa destination. Therése är en fena på det kreativa och har en drivkraft och en energi som ingen duracellkanin kan rå på.
Vi är glada att just hon satt tänderna i vårt arbete på Sociala Medier och alltid är redo att ta Nordicon till nya höjder på nätet.

Vill du komma i kontakt med Therése så gör du det bäst på våra sociala medier, men man får mejla också!

therese.andersson@nordic-on.com