en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sea/Rail service – 36 dager fra Kina!
29
Jun
29
Jun

Nordicon Sea/Rail service – 36 dager fra Kina!

Fremdeles anstrengt situasjon på kontinentet

Rederiene fortsetter å spå en anstrengt situasjon i Rotterdam, Antwerpen og Hamburg for resten av 2022. Gjennomsnittlig transittid for tradisjonell sjøfrakt ligger for tiden mellom 55-60 dager fra Kina til Oslo.

Nordicon Sea/Rail service – kun 36 dager fra Kina

Vår sea/rail service fra Kina til Norden via Piraeus i Hellas er utviklet til en stabil ukentlig tjeneste. Gods for samlasting hentes over hele Kina til vårt knutepunkt i Yantian, der våre direktekonsoller forsegles for så å bli sendt med tradisjonell sjøfrakt til Piraeus.

Fra Piraeus blir containerne fraktet med tog gjennom Europa. Ved ankomst i Oslo blir våre sea/railcontainere prioritert for lossing ved terminal. Noe som gir oss en transitt på kun 36 dager – losset og klart!

Vi tilbyr også løsninger fra alle basehavner i Kina for FCL

Via My Nordicon kan du enkelt få all in priser fra de fleste store byene i Kina og fram til Oslo. Dersom stedet du ønsker frakt fra mangler i kalkulatoren, er det bare å kontakte oss, så løser vi prisen med det samme.

Vi håper å kunne akseptere litiumbaterier via vår sjø/railservice innen kort tid

Vi ser nå på muligheten for å kunne akseptere ikke-farlig gods med litiumbatterier på denne servicen. Det jobbes med å få alle brikkene på plass, så hold øye med kommende nyhetsbrev før første avgang med aksept av litiumbatterier.

Kontakt oss på railnorway@nordic-on.com dersom du ønsker å vite mer, eller ønsker å gjøre en booking på vår sea/railservice.

Vi i Nordicon ønsker dere en finfin onsdag videre!