en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sea/Rail service – En succé!
26
Apr
26
Apr

Nordicon Sea/Rail service – En succé!

Sea/Rail – En succé!

Vi vill rikta ett varmt tack till alla er kunder som redan valt att boka på vår nya service. Vi hade aldrig kunnat drömma om ett sådan respons. Stort tack för ert förtroende!

Första avgången gick som planerat från Yantian 15/4 och är nu på väg mot Suezkanalen. Med endast tre stopp till Pireus minimerar vi risken för eventuella förseningar på sjön. Vid ankomst Pireus lastar vi vidare på tåg genom Europa, för att slutligen ankomma Göteborg den 16/5. Detta ger oss en transittid på endast 33 dagar!

GPS-tracking & prioriterad lossning

Alla våra containrar förses nu med GPS-puckar så att vi enkelt kan övervaka transporten och samtidigt ligga steget före i såväl positionering som planering.

Eftersom ni väljer den snabbaste produkten av en anledning skall lossningen i Göteborg inte vara ett hinder för er att få tillgång till godset. Vi ser därför till att våra sea/rail-enheter alltid prioriteras för lossning på Nordicon Terminals.

FCL – nu även 20`

Ni har väl inte missat att ni även kan boka FCL på vår sea/rail-service? En nyhet är att vi nu även på denna rutt kan boka 20’-containers.

Via kalkylatorn i My Nordicon kan ni enkelt få fram all in-priser från de flesta större orter i Kina till Göteborg. Saknas just din ort, ber vi er att kontakta oss så löser vi pris på studs.

Gods försenat p.g.a. nedstängning i Kina?

Har ni försändelser som blivit försenade eller svårt att få plats p.g.a. stora godsansamligar och förseningar i och runt Shanghai? I rådande stund påverkas inte vår hub i Yantian av nedstängningen. Gods hämtas och lastas som planerat.

Kommande avgång:

Closing 7/5
ETD Yantian 9/5
ETA Göteborg 10/6
TT: 33 dagar   

Maila din förfrågan/bokning till railsweden@nordic-on.com för att säkra din plats idag!