en-US,en;q=0.5
News / Nordicon Sea/Rail service – En suksess!
27
Apr
27
Apr

Nordicon Sea/Rail service – En suksess!

Sea/Rail – En suksess!

Vi vil rette en varm takk til alle dere kunder som allerede har valgt å booke på vår nye service. Vi hadde aldri kunnet drømme om en sånn respons. Hjertelig takk for tillitten.
De første enhetene hadde avgang 14/4, alt har gått som planlagt og de er underveis mot Suezkanalen. Med bare tre stopp mellom Yantian og Pireus minimeres risikoen for forsinkelser. Ved ankomst laster vi videre med tog gjennom Europa og ender til slutt med ankomst Oslo 17/5. Det vil si en transittid på bare 33 dager!

GPS-tracking og prioritert lossing.

Alle containere blir utstyrt med GPS-pucker for at vi enkelt skal kunne overvåke og ligge et steg foran for å få tilgang til godset.
Vi vet at dere velger det raskeste produktet av en grunn og lossing i Oslo skal ikke være et hinder. Derfor passer vi på at lossing av railcontainere blir prioritert.

FCL – nå også 20’

En nyhet nå er at vi også kan booke FCL på SEA/RAIL ruten.
Via kalkulatoren på MyNordicon kan dere enkelt få fram all-in priser fra de fleste større steder i Kina til Oslo. Dersom stedet du søker mangler ber vi deg om å kontakte oss, så løser vi det raskt for deg.

Gods forsinket pga nedstenging i Kina?

Har dere forsendelser som har blitt forsinket, eller er vanskelig å få plass til pga opphopning og forsinkelser av gods i og rundt Shanghai? Per nå påvirkes ikke vår hub i Yantian av nedstengingen. Gods hentes og lastes som planlagt.
Kommende avganger:

Closing 9/5
ETD Yantian 15/5
ETA Oslo 17/6
TT: 33 dagar  

Send din booking til railnorway@nordic-on.com for å sikre plass i dag!